Andreea Berecleanu, în culmea fericirii! Soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, la televiziunea franceză

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/02/2019, 13:42
Andreea Berecleanu, în culmea fericirii! Soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, la televiziunea franceză GALERIE FOTO
Sotul Andreei Berecleanu, medicul Constantin Stan, a aparut intr-un reportaj difuzat de o televiziune franceza

Medicul Constantin Stan a apărut într-un reportaj difuzat de TF 1, o importantă televiziune privată din Franța, motiv de mândrie pentru vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, soția sa. 

Soțul Andreei Berecleanu este un renumit medic estetician român, ridicat în slăvi acum chiar și de jurnaliștii francezi. Recunoașterea sa vine însă după mulți ani de intervenții chirurgicale. Constantin Stan a inventat instrumente medicale, a făcut mii de operaţii estetice şi a doborât zeci de recorduri în domeniu! Se perfecționează mereu, este la curent cu ultimele tehnologii apărute în lume, întâlnite la multele conferințe internaționale la care participă, în toate colțurile lumii.

Soțul Andreei Berecleanu, ridicat în slăvi de jurnaliștii francezi

Cu toate că i-au trecut prin mână foarte multe femei care au dorit să își corecteze unele probleme legate de trăsăturile din naștere, doctorul Constantin Stan este norocos. Are acasă o femeie cu un chip perfect.

Sotul Andreei Berecleanu a aparut la postul francez TF1

Esteticianul a dezvăluit un lucru pe care nu îl știa nimeni și anume că fața soției sale, Andreei Berecleanu, este perfectă! În momentul în care a calculat unghiurile feței jurnalistei, a rezultat 1, ceea ce înseamnă perfecțiune, potrivit formulei frumuseții.

Constantin Stan se laudă cu chipul perfect al Andreei Berecleanu

”Există o formulă a unui profesor care a stabilit caracteristicile frumuseții și a adus-o la indice 1. Acesta este formula frumuseții. Când am calculat la fața Andreei aceste unghiuri, era 1. Am făcut acest lucru înainte de a fi împreună, cu ajutorul unei fotografii de-ale ei, pe care o am și acum”, a spus doctorul Constantin Stan.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 43 de ani și Constantin Stan, în vârstă de 61 de ani, sunt împreună de șase ani, iar în noiembrie 2016 au ales să se cunune religios. Andreea Berecleanu a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva şi Petru. Cei doi au divorţat în 2013. Chirurgul estetician Constantin Stan a avut și el o relaţie de lungă durată cu medicul nutriţionist Mihaela Bilic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×