Andreea Berecleanu, o mămică mândră! Cât de frumoasă este fiica ei, Eva

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/02/2019, 11:50
Andreea Berecleanu, o mămică mândră! Cât de frumoasă este fiica ei, Eva GALERIE FOTO
Andreea Berecleanu, o mamă extrem de mândră! Eva este extrem de frumoasă și a început să-și croiască deja un viitor

Eva, fiica Andreei Berecleanu se face din ce în ce mai frumoasă și mai responsabilă! Tânăra a decis să să-și croiască propriul viitor încă de la o vârstă fragedă, așa că a plecat în Londra pentru ultimii doi ani de liceu. Cu toate acestea, Eva a revenit curând în țară , în vacanță, neputând să stea departe de cei dragi, astfel că s-au bucurat cu toții de o vacanță după sfârșitul semestrului școlar.

Surprinzător! Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper ca Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a spus Andreea Berecleanu despre plecarea din țară a Evei.

Eva, fiica Andreei Berecleanu, o frumusețe răpitoare!

Eva are 17 ani și a ales să plece în Londra pentru a-și croi un viitor mai strălucit. Cu toate că fata a plecat în toamna anului trecut din România, aceasta ieșise deja de câțiva ani buni din sistemul de stat. ”Eu am renunțat la programa românească când Eva era în clasa a VII-a, primul semestru, și Petru era în clasa a II-a. A fost o decizie bine cântărită chiar dacă a părut spontană. Răbdarea mea ajunsese la limită.

Eva, fiica Andreei Berecleanu
Eva, fiica Andreei Berecleanu

Dădusem prea multe șanse și nu mai eram dispusă la niciun fel de risc fiind vorba de viitorul copiilor. Școala britanică este complet diferită de școala românească. Toate materiile sunt studiate în limba engleză, examenele sunt aceleași ca și pentru nativi. Inclusiv corectarea anumitor testări  se face de către o comisie britanică. Abordarea este diferită, conținutul informației este privit din altă perspectivă, nu neapărat mai ușoară, dar cu siguranță mai prietenoasă și mai logică decât în manualele romanești”, a explicat Andreea Berecleanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×