Andreea Berecleanu, înjurată în plină stradă! Motivul pentru care a fost jignită minute în șir și nimeni nu a intervenit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
18/03/2019, 09:28
Andreea Berecleanu, înjurată în plină stradă! Motivul pentru care a fost jignită minute în șir și nimeni nu a intervenit GALERIE FOTO
Andreea Berecleanu, înjurată în plină stradă!

Andreea Berecleanu a fost înjurată în plină stradă! Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 a trecut printr-o situație neplăcută după ce a mers la aeroport pentru a-și întâmpina soțul care venea de la un congres. Scandalul a pornit atunci când jurnalista a ajuns în parcare, să ia un jeton.

Andreea Berecleanu a fost înjurată în plină stradă

Aceasta și-a așteptat rândul, însă după câteva minute bune i-a apărut mesajul „lispă de jetoane”, astfel că cei din spatele ei, furioși, au început să-i vorbească necuviincioși, în timp de agenții de pasă au dat din umeri când au fost solicitați să rezolve problema jetoanelor. Episodul neplăcut a fost povestit chiar de prezentatoare, pe pagina sa de Facebook. În final, aceasta s-a declarat tot mai dezamăgită de România.

„Nu există nimic funcțional în România! Oricâți bani ai, indiferent că ești vedetă sau nu, te confrunți cu aceleași neputințe și mizerii. Pare un popor blestemat, mitocani la tot pasul. Procentul oamenilor cu bun simț este în scădere dramatică. Astăzi a fost o zi superbă, începuse perfect. Am vizitat împreună cu mama și bunica o fostă colegă a mamei mele de serviciu pe care nu o mai văzuse de mult timp. Am asistat cu emoție la întâlnirea lor și am depănat amintiri. Apoi am fost la cimitir la tata să aprind o lumânare. Am mâncat o ciorbă de perișoare senzațională și am pornit spre aeroport ca să-mi aștept soțul care venea de la un congres.

Andreea Berecleanu, înjurată în plină stradă! Motivul pentru care a fost jignita minute în șir și nimeni nu a intervenit
Scandalul a pornit atunci când jurnalista a ajuns în parcare, să ia un jeton

”Familia m-a învățat să fiu mândră că sunt româncă. Dar cu ce preț?”

Am vrut să intru în parcare, să iau un jeton. Când am ajuns în dreptul automatului, am stat minute bune până să-mi se afișeze anunțul că s-au terminat jetoanele. Între timp, m-au asurzit claxoanele și înjurăturile. Nimeni, dar absolut nimeni din spatele meu, nu s-a gândit că nu aveam nicio vină. În plus, imediat în spate era un rând întreg de zeci de mașini, în față o barieră. Am ieșit și am explicat că nu e vina mea. O parte din coadă a înțeles, ceilalți, care nu aveau nicio legătură cu șirul acesta, adică așteptau la celălalt automat, care, din fericire, funcționa, înjurau și ei. Tot pe mine. Ca să fie! Câțiva s-au oprit din jigniri doar pentru că m-au recunoscut, alții vedeau doar o siluetă feminină.

Andreea Berecleanu, înjurată în plină stradă! Motivul pentru care a fost jignita minute în șir și nimeni nu a intervenit
Aceasta și-a așteptat rândul, însă după câteva minute bune i-a apărut mesajul „lispă de jetoane”

A apărut un agent de pază, a mai apărut încă unul, mi-au spus că nu au ce să facă. Le-am spus să transmită cuiva că trebuie alimentat aparatul cu jetoane. Au spus că nu au cui să transmită. Între timp, s-a făcut puțin loc, adică mașina din spatele meu a dat cu spatele ca să putem ieși din blocaj. Acest blocaj este un exemplu. Dar voi, cei care circulați cu trenuri, cu troleibuze, mergeți în spitale, în școli, așteptați răspunsuri, autorizații, salarii, aveți parte zilnic de umilințe.

Dincolo de ce se întâmplă cu această țară, mă îngrijorează atitudinea bărbaților din România! Și o spun eu, mamă de băiat! Mi-am învățat băiatul să salute mereu, să deschidă ușă unei femei, să intre primul în restaurant, să nu jignească NICIODATĂ o femeie, în nicio situație, să iubească oamenii și să-i respecte! Mai am foarte puțină răbdare cu această țara superbă, unde bunicii mei și străbunicii s-au luptat să rămână, să supraviețuiască. Și m-au învățat să fiu mândră că sunt româncă. Dar cu ce preț?”, a scris Andreea Berecleanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×