Andreea Bălan, vizită neașteptată la spital! A fost foarte emoționată să o vadă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 16:52
Andreea Bălan, vizită neașteptată la spital! A fost foarte emoționată să o vadă GALERIE FOTO
Andreea Bălan, vizită neașteptată la spital!

Andreea Bălan trece printr-o perioadă delicată a vieții ei. Artista a fost operată pentru a treia oară de când a adus-o pe lumea pe cea de-a doua fetiță a ei, Clara. În acest moemnt, artista este bine, dar se află în continuare sub supravegherea medicilor .

Andreea Bălan a fost vizitată de fiica sa cea mare, Ella

Iar, pentru că fetița sa cea mare, Ella, îi duce dorul, tatăl ei, George Burcea, are grijă să o aducă de fiecare dată când dorește în vizită la mama sa. Lângă patul în care Andreea își așteaptă plecare acasă, Ella zâmbește și este tare bucuroasă că poate fi alături de mama sa. Un moment care sigur i-a sfâșiat inima artistei a fost atunci când fetița sa a spus: „Mami, te aşteptăm acasă!”, în timp ce pleca în brațele tatălui ei.

După cum este și normal, și interpreta suferă mult din cauza distanței, astfel că de curând a scris pe o rețea de socializare:„ Mi-e dor de fetițele mele frumoase…????‍?‍?‍?. Abia aștept să le pup, dar vor mai sta câteva zile în spital”, alături de care a inserat o imagine cu minune ei mici.

Andreea Bălan, vizită neașteptată la spital! A fost foarte emoționată să o vadă
Pentru că fetița sa cea mare, Ella, îi duce dorul, tatăl ei, George Burcea, are grijă să o aducă de fiecare dată când dorește în vizită la mama sa

Artista este sfâșiată de dor și așteaptă să revină acasă

În josul postării, fanii i-au trimis gânduri bune, sănătate și i-au transmis că se roagă pentru a se face bine. „O să te faci bine și vei merge acasă și o să fii alături de ele zi și noapte. O să le crești împreună cu George până la adânci bătrâneți.

Aveți două prințese minunate. Multă sănătate, Andreea!/ Doamne ajută să te faci bine!/ Să îți dea Dumnezeu sănătate multă și putere să poți trece peste!! Ești o învingătoare!/ Să te faci bine!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×