Andreea Bălan trăiește o adevărată dramă! Mesaj sfâșietor despre fetițele ei

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/03/2019, 13:53
Andreea Bălan trăiește o adevărată dramă! Mesaj sfâșietor despre fetițele ei GALERIE FOTO
Andreea Bălan a postat un mesaj sfâșietor despre fetițele ei

Andreea Bălan a trecut prin multe în ultimele săptămâni, iar acum trăiește o adevărată dramă, din cauza dorului pe care îl poartă fiicelor ei, căci din cauza problemelor de sănătate nu le poate fi alături. Artista a fost operată pentru a treia oară după ce a ajuns de urgență la spital cu hematoane.

Andreea Bălan a scris un mesaj sfășietor despre fetițele sale

Solista a mărturisit că acum se simte bine și este sub atentă supraveghere. „M-am trezit, sunt ok, și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă “lupt” cu durerea fizică deoarece această operație mă doare cât celelalte 2 la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult…”, a dezvăluit Andreea Bălan.

Despre problema sa a vorbit și medicul Ovidiu Peneș, care a spus că: „a avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic”.

Andreea Bălan trăiește o adevărată dramă! Mesaj sfâșietor despre fetițele ei
Artista este copleșită de dorul fetițelor ei 

”Mi-e dor de fetițele mele frumoase”

Aflată încă în spital, după cum a declarat, dorul de copiii ei o copleșește. Pentru a și-l alina, a postat o fotografie pe Instagram cu fetițele ei, Ella și Clara, alături de care a inserat mesajul: „Mi-e dor de fetițele mele frumoase…????‍?‍?‍?. Abia aștept să le pup, dar vor mai sta câteva zile în spital”, a scris vedeta în mediul virtual. Comentariile fanilor au început să curgă în josul postării, iar toate îi doreau multă sănătate și numai gânduri bune.

O să te faci bine și vei merge acasă și o să fii alături de ele zi și noapte. O să le crești împreună cu George până la adânci bătrâneți. Aveți două prințese minunate. Multă sănătate, Andreea!/ Doamne ajută să te faci bine!/ Să îți dea Dumnezeu sănătate multă și putere să poți trece peste!! Ești o învingătoare!/ Să te faci bine!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×