Andreea Bălan, ”dependentă” de medicamente după ce a intrat în stop cardio-respirator. Medicii i-au dat indicații precise

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/03/2019, 13:18
Andreea Bălan, ”dependentă” de medicamente după ce a intrat în stop cardio-respirator. Medicii i-au dat indicații precise GALERIE FOTO
Ce medicamente ia Andreea Bălan după naștere

După complicațiile apărute la naștere, atunci când a intrat în stop cardio-respirator, Andreea Bălan se află în perioada de recuperare. Medicii i-au prescris un tratament ce cuprinde o mulțime de pastile și, pe lângă medicația necesară, i-au recomandat artistei să se odiheanscă mai mult și să evite efortul intens.

Andreea Bălan ia cu pumnul medicamente pentru a reveni pe scenă

Momentele grele prin care a trecut au determinat-o pe Andreea Bălan să fie mult mai precaută. Cunoscuta cântăreață urmează cu mare strictețe sfaturile medicilor, după stopul cardio-respirator suferit chiar la nașterea fetiței sale, Clara.

Deși își propusese să revină cât mai repede pe scenă, solista va mai trebui să aștepte o perioadă. Nu doar că este nevoie de timp pentru ca operația să se vindece, ci și întreg organismul are nevoie de o peroadă mai îndelungată pentru a se reface.

Andreea Bălan le-a dezvăluit fanilor ce medicamente ia pentru a se recupera după sarcină
Andreea Bălan le-a dezvăluit fanilor ce medicamente ia pentru a se recupera după sarcină

Andreea Bălan este în perioada de refacere. Iată cât a slăbit deja

Vedeta le-a mărturisit fanilor preocupați de starea sa de sănătate că în momentul de față se reface încet, dar sigur și urmează un tratament pe bază de vitamine și minerale, pentru a se pune pe picioare în cel mai scurt timp cu putință.

Artista ia zilnic nu mai puțin de cinci pastile, printre suplimentele alimentare prescrise de medici, numărându-se și antiinflamatoare puternice, semn că încă mai resimte unele dureri după operația de cezariană suferită  în urmă cu două săptămâni.

După prima sarcină, Andreea Bălan a ajuns la forma optimă în aproximativ 5 luni, apelând la sfaturile specialiștilor, urmând diverse tratamente corporale, pe lângă o alimentație extrem de sănătoasă. „Mi s-a întâmplat la prima sarcină, o perioadă scurtă, pentru că mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instalează și dacă stai acasă și nu ai nicio activitate. În momentul în care există un soț care te ajută nu cazi chiar atât de mult. Am fost tristă după ce am născut-o pe Ella, dar nu atât de mult dacă aș fi stat complet acasă.Acum, la fel, dacă am ajutor… E mama, avem și o bonă excepțională și este și George care mă ajută, dar tristețea există, pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat” , a declarat recent cunoscuta solistă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×