Andreea Bălan şi-a făcut petrecerea burlăciţelor. Cântăreaţa are programată nunta pentru duminică, 15 septembrie. Foto

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2019, 10:35
Andreea Bălan şi-a făcut petrecerea burlăciţelor. Cântăreaţa are programată nunta pentru duminică, 15 septembrie. Foto GALERIE FOTO
Andreea Bălan se pregătește de cununia religioasă cu George Bunea. Sursa foto: click.ro

Sâmbătă, 14 septembrie este ziua cea mare pentru Andreea Bălan și George Burcea. Cei doi își vor uni  destinele în fața lui Dumnezeu, după mai bine de doi ani de la căsătoria care a avut loc pe o plajă din Statele Unite ale Americii. În așteptarea fericitului eveniment, îndrăgita artistă a ținut să respecte tradiția împământenită de ceva vreme în rândul viitoarelor mirese, astfel că a organizat o petrecere a burlăcițelor pe cinste.

Andreea Bălan și-a făcut petrecerea burlăcițelor

Alături i-au fost și dansatoarele sale, pe care le consideră parte din familie, iar împreună au transformat petrecerea frumoasei blondine într-una de neuitat. În plus, Andreea nu a putut să nu împărtășească aceste clipe de fericire cu fanii săi. Astfel, juratul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată de Antena 1, a postat pe rețelele de socializare, fotografii cu ea și „fetele ei”, purtând halate de mătase și radiind de bucurie.

Fetele mele și colegele mele de scenă reprezintă a2a mea familie. Cu ele mi-am petrecut ultimii 10 ani în concerte și îmi știu viața cu bune și cu rele, au fost lângă mine mereu la bine și la greu și mi-au oferit sprijin și încurajare atunci când au existat momente triste în viața mea. Le iubesc enorm, le prețuiesc și în ziua cea mare ele îmi vor fi sprijin și domnișoare de onoare???❤️
#IngerPăzitor #domnisoaredeonoare
@georgiană_jjk de 15 ani împreună
@elenamarindancer de 12 ani împreună
@mirunapric de 10 ani împreună
@gilly_elena de 10 ani împreună
@arghiradriana de 3 ani împreună
@biancaaa3_ de 3 ani împreună
”, este mesajul scris de Andreea Bălan în descrierea pozelor postate pe contul personal de Facebook.

Andreea Bălan, alături de „fetele sale”. Sursa foto: Facebook
Andreea Bălan, alături de „fetele sale”. Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan: „Mulți oameni s-au lăudat și și-au atribuit meritele pentru realizările mele”

Cu doar câteva zile înainte de fericitul eveniment în care Andreea Bălan și soțul său, George Bunea își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu, artista a vorbit deschis despre unele momente mai puțin plăcute, dezvăluind că, de-a lungul carierei sale, au existat persoane care și-au asumat meritele pentru reușitele ei.

De-a lungul timpului, mulți oameni din viața mea s-au lăudat și și-au atribuit meritele pentru realizările mele, dar nu au înțeles că o idee este egală cu 0 dacă nu există forță, determinare și multă muncă pentru a o pune în practică. Azi sunt mai puternică ca oricând și mă simt minunat în postura de a crea și de a decide singură tot ceea ce îmi doresc să fac”, a spus Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×