Când începe noul sezon Te cunosc de undeva, de la Antena 1. S-au decis concurenții

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 17:24
Când începe noul sezon Te cunosc de undeva, de la Antena 1. S-au decis concurenții
Te cunosc de undeva revine cu un nou sezon

Te cunosc de undeva, emisiunea cu care Antena 1 cucerește audiențele încă din primăvara lui 2012 revine cu forțe proaspete din această toamnă. Ajuns la sezonul cu numărul 14, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Selesi promite să-i surprindă pe telespectatori cu transformări fabuloase și multă voie bună.

Cine sunt concurenții noului sezon Te cunosc de undeva

Cele patru perechi de vedete și artiști care își vor depăși limitele și se vor duela pentru marele premiu pus în joc sunt Alexandru și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade. Noutatea acestui sezon constă în faptul că patru concurenți, respectiv Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman vor evolua individual, în încercarea de a-i impresiona pe cei patru jurați exigenți. Așa cum v-ați obișnuit deja, Ozana Barabancea care acordă punctele pentru canto, Andreea Bălan, pentru coregrafie, Cristi Iacob, pentru actorie, iar Aurelian Temișan va aprecia întregul show pe care îl pune în scenă fiecare concurent.

Totodată, Geanina Corondan a părăsit echipa show-ului, astfel că rolul de „reporter special” va fi preluat de Carmen Marinescu. Premiera noului sezon va avea loc sâmbătă, 7 semptembrie, cu începere de la orele 20:00.

Cosmin Seleși și Alina Pușcaș promit un nou sezon spectaculos
Cosmin Seleși și Alina Pușcaș promit un nou sezon spectaculos

Noul sezon Te cunosc de undeva promite o serie de transformări spectaculoase

Iată-ne în al optulea an Te cunosc de undeva!, sezonul 14! De această dată, venim cu o extraordinară distribuție de 12 artiști, organizați în 4 cupluri și 4 singles. Opt momente artistice la care adăugăm cele mai memorabile interpretări și transformări ale tuturor sezoanelor de până acum.

Avem un decor și mai spectaculos, avem o nouă colegă extraordinară, Carmen Marinescu, ce va oferi publicului momente efervescente din backstage. Astfel, partea de reality a show-ului își va face și mai mult simțită prezența. În plus, concurenții noștri vor scăpa de stresul “notei 4”, pentru că jurizarea va începe cu “5 puncte”. Cosmin Seleși va veni și el cu o noutate profesional-personală în acest sezon. Surpriză!”, a dezvăluit Augusta Lazarov Petrescu, producătorul general al show-ului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×