Andreea Bălan confirmă divorțul de actorul George Burcea: ”Sunt momente delicate”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
28/02/2020, 12:47
Andreea Bălan confirmă divorțul de actorul George Burcea: ”Sunt momente delicate”
Andreea Bălan a confirmat că zvonurile despre despărțirea de George Burcea sunt adevărate. Sursa foot: Instagram.com

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea bate la ușă și acest lucru reise din ceea ce se petrece în mediul online. După ce cântăreața a apărut fără verighetă și scrie numai citate triste la postările sale, acum a venit să lămurească cum stau de fapt lucrurile în căsnicia sa.

Cântăreața confirmă despărțirea de George Burcea

În ultima vreme s-a scris foarte mult despre despărțirea cântăreței Andreea Bălan de soțul ei George Burcea și nu a dorit să spună prea multe despre această ruptură. Însă sătulă de știrile din ultimele zile, vedeta a dorit să clarifice lucrurile și a mărturisit că totul este „adevărat”.

„Tot ce pot să vă spun este că ceea ce s-a scris în presă este adevarat😔. În rest, altceva nu pot să declar momentan deoarece sunt momente delicate, iar Ella și Clara trebuie potejate. 👶👧 Vă îmbrățișez cu drag,🤗 mereu a voastră AB”, a scris artista în urmă cu câteva minute pe pagina de Facebook.

„Nu se poate să fii alături de cineva care nu vrea”, a mai adăugat frumoasa cântăreața la una dintre postările unei fane care a mărturisit că nu se aștepta la așa ceva. Andreea Bălan a primit zeci de mesaje de încurajare și i-au transmis putere pentru a merge mai departe pentru cele două fete.

Cum au reacționat fanii când artista a mărturisit că se desparte

„Nu ești nici prima, nici ultima femeie mămică ce trece prin așa ceva. Știu că ești puternică și vei trece peste. În primul loc fetițele tale minunate și după restul” sau „Mai bine acum decât mai târziu.Te rog fii mai veselă, nu ai pierdut nimic, doar un om care nu era pt tine”. 

 „Capul sus Andreea!! Tu ești un om minunat care se poate ridica de jos cu fruntea sus și mai puternică de 1 000de ori. Explicațiile nu își au rostul pentru nimeni,este viața ta personală și așa trebuie să rămână” sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii i le-au scris artistei pe contul de Facebook. 

Artista a deschis ochii în cele din urmă și a realizat că partenerul ei de viață are probleme serioase în momentul de față având în vedere că a fost prins drogat la volan în urmă cu câteva zile. Acesta este unul dintre motivele pentru care Andreea Bălan încearcă să fie discretă și nu va face prea curând comentarii pe tema divorțului.

„Războiul” dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă în online

Despărțirea dintre cântăreața Andreea Bălan și actorul George Burcea începe să iasă la suprafață ușor-ușor dacă este să ne luăm după ceea ce se petrece în mediul online. Frumoasa artistă a eliminat de pe rețelele de socializare numeroase fotografii cu soțul ei și postează adesea citate triste care lasă foarte mult de înțeles.

După ce actorul a părăsit căminul conjugal a scos toate armele la iveală și a contraatacat și a șters la rândul său imaginile cu Andreea Bălan de pe pagina de Facebook. Prin urmare, divorțul dintre artistă și tatăl celor două fiice ale sale este tot mai aproape și nu mai există nicio șansă de împăcare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×