Tatăl lui George Burcea susține că actorul s-ar putea să nu fie fiul său: „Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați”

Dan Suta  
înStiri mondene
27/02/2020, 11:26
Tatăl lui George Burcea susține că actorul s-ar putea să nu fie fiul său: „Mama lui m-a înșelat cu doi bărbați”
Tatăl lui George Burcea a făcut noi dezvăluiri cu totul neașteptate. Sursa foto: Instagram George Burcea

Telenovela din familia lui George Burcea continuă, după ce tatăl acestuia a făcut noi declarații cu totul neașteptate. Socrul cântăreței Andreea Bălan susține acum, nici mai mult nici mai puțin că George s-ar putea să nu fie copilul său.

Tatăl lui George Burcea șochează: susține că nu este fiul său

Nelu Burcea și-a amintit că mama lui George l-a înșelat în perioada în care a rămas gravidă, iar tatăl adevărat al actorului căsătorit cu solista de la Andre ar putea fi un șofer de TIR.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nu e prima oară când Nelu face declarații șocante. Acesta a spus zilele trecute că știa că George se droghează, după ce acesta a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

„I-a prins nașa în casă. Georgel nu are nicio vină”

„Nu sunt sigur că George este copilul meu. Pe când era gravidă cu el, mama lui m-a înșelat cu doi bărbați. Unul dintre ei a fost sofer pe tir, iar celalalt chiar nașul copilului meu cel mare. Da, ați înțeles bine”, a declarat Burcea pentru impact.ro.

„I-a prins nașa în casă. Desigur, Georgel nu are nicio vină. Nu știam de infidelitate în momentul în care s-a născut băiatul. Am aflat mai târziu, chiar de la nașa. Din cauza soției am stricat multe relații de prietenie și de familie”, a completat Nelu Burcea.

Tatăl lui George a mai spus că fosta sa parteneră era damă de companie în Turcia. Despre tatăl său, George nu a avut cuvinte tocmai frumoase de adresat. Acesta s-a implicat recent într-o campanie de combatere a violenței, recunoscând că și el a fost victima abuzurilor în copilărie.

Site-urile mondene din România scriu că relația dintre actor și cântăreață s-a stricat din cauza viciilor tânărului de 32 de ani. Zvonurile despre despărțirea dintre cei doi, care au două fetițe minunate împreună, cea de-a doua, Clara, venită cu dificultate pe lume au apărut în urmă cu câteva săptămâni și au fost confirmate în cele din urmă de cei doi protagoniști.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×