Andreea Antonescu a fost prădată de hoți în Ajunul Crăciunului. Prejudiciul se ridică la 5.000 de euro

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/12/2019, 15:02
Andreea Antonescu a fost prădată de hoți în Ajunul Crăciunului. Prejudiciul se ridică la 5.000 de euro
Incident neplăcut pentru Andreea Antonescu în pragul Crăciunului. Hoții i-au spart mașina. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Andreea Antonescu a avut parte de un incident neplăcut în pragul Crăciunului. Vedeta a fost nevoită să apleze la poliție după ce hoții i-au furat mai multe bunuri din portbagajul autoturismului.

Andreea Antonescu, jefuită de hoți în Ajunul Crăciunului

Andreea Antonescu s-a întors de la un concert pe care l-a susținut la Iași și pentru că în această dimineață urma să plece la munte și-a lăsat bagajele în portbagajul mașinii, printre care mai multe bunuri.

Cântăreața a avut parte de surpriza vieții ei când a deschis mașina și a observat că toate bunurile au dispărut. Componenta trupei Andre a apelat imediat la polițiști pentru a-i găsi pe indivizii care i-au furat bunurile.

Hoții i-au furat Andreei Antonescu, hainele, parfumurile, un laptop și inclusiv, cadourile de Crăciun. Prejudiciul se ridică la valoarea de 5.000 de euro.

Cântăreața, Andreea Antonescu, primele declarații după ce hoții i-au spart mașina

„Mă bazez pe cei în măsură. Sper să-și facă datoria și pe de altă dată parte am vrut să vă transmit acest mesaj pentru a avea grijă de voi, pentru a vă închide bine casele, pentru a verifica mașina și pentru a încerca să ne ține noi înainte de toate safe. 

După cum vedeți lucrurile se întâmplă. Așa cum îmi place mie să spun. Surprizele nu sunt întotdeauna cele plăcute. Sper să se rezolve. Ce, nu știu? Până atunci aveți grijă de voi și uitați-vă în dreapta, în stânga, fiți super precauți. Mai mult de atât nu știu ce să zic. Vă pup!”, a spus artista într-un story pe Instagram

Ulterior, Andreea Antonescu a fost la secția de poliție unde a depus o declarație și a mărturisit că organele de poliție și-au făcut treaba. Totodată, artista a spus că astăzi avea de gând să împodobească bradul, dar în urma acestui incident nu știe dacă va mai face asta.

„Bradul nu știu dacă îl mai fac!”, a mai adăugat artista.

Polițiștii îi caută pe hoții care au lăsat-o pe Andreea fără bunuri

Potrivit cancan.ro trei indivizi i-au spart artistei mașina, la ora șase dimineața. Aceștia au furat toate bunurile pe care Andreea le lăsase pentru vacanța pe care urma să o petreacă la munte.

Polițiștii de la Secția 3 Poliție din Capitală au deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Autoritățile continuă cercetările și speră să recupereze bunurile sustrase din mașina cântăreței.

„La data de 23.12.2019, Secţia 3 Poliţie a fost sesizată că dintr-un autoturism parcat pe o stradă din sectorul 1 au fost sustrase mai multe bunuri aflate într-o geanta de voiaj, precum şi un laptop.

Cercetările sunt continuate de Secţia 3 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea depistării persoanei/persoanelor care au sustras bunurile, precum şi pentru recuperarea prejudiciului”, au transmit autorităţile, scrie gandul.info.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×