Vești proaste pentru Andreea Antonescu! Ștefan Manolache, iubitul său, a fost dat afară de la Antena

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/12/2019, 08:59
Vești proaste pentru Andreea Antonescu! Ștefan Manolache, iubitul său, a fost dat afară de la Antena
Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu, a fost dat afară de la Antena Stars. Sursa foot: Instagram.com

Iubitul Andreei Antonescu a fost pus pe liber de șefii de la Antena Stars. Ștefan Manolache nu se aștepta la vestea pe care a primit în urmă cu doar câteva zile.

Ștefan Manolache a fost dat afară de la Antena Stars

Ștefan Manolache, cunoscut în showbiz-ul autohton ca și ”Prințișorul de taxiuri”, a primit o veste proastă în prag de sărbători. Iubitul cântăreței Andreea Antonescu a fost concediat de la Antena Stars în urmă cu câteva zile.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Surse din anturajul tânărului spun că fostul reporter se aștepta să fie promovat pe post de prezentator, dar se pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Potrivit cancan.ro, cariera din televiziune a lui Ștefan Manolache s-a încheiat la numai 4 luni de la debut.

Iubitul Andreei Antonescu ”nu rezona” cu politica postului

Ștefan Manolache a fost colegul de platou al lui Mircea Eremia de la Antena Stars având roul de ”bucătar”, dar ședința de luni, 16 decembrie, i-a schimbat soarta în televiziune.

Se pare că șefii Antenei au ajuns la concluzia că iubitul artistei nu este adecvat politicii postului de televiziune. Așa se face că Ștefan Manolache a rămas șomer.

Prezentatorul și-a anunțat demisia în direct?

La finalul emisiunii de luni Ștefan a anunțat în fața camerelor de luat vederi că este ultima sa zi în platoul Matinalilor de la Antena Stars.

„Vă mulțumesc foarte mult că ne-ați urmărit și că ne urmăriți în continuare. Pentru mine astăzi a fost ultima zi, aici la emisiune, îmi iau La revedere de la voi, de la colegii mei și ne vedem pe Instagram de acum”, a spus Ștefan.

Imediat după această declarație au apărut primele reacții care se pare că au fost confirmate. Iubitul Andreei Antonescu nu a dezvăluit care sunt motivele pentru care și-a anunțat demisia, dar cel mai probabil neînțelegerile cu șefii și-au spus cuvântul.

În trecut, Ștefan Manolache a declarat că nu dorește neapărat o carieră în televiziune.

 

 

 

 

 

Închide ×