Vești proaste pentru Andreea Antonescu! Ștefan Manolache, iubitul său, a fost dat afară de la Antena

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/12/2019, 08:59
Vești proaste pentru Andreea Antonescu! Ștefan Manolache, iubitul său, a fost dat afară de la Antena
Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu, a fost dat afară de la Antena Stars. Sursa foot: Instagram.com

Iubitul Andreei Antonescu a fost pus pe liber de șefii de la Antena Stars. Ștefan Manolache nu se aștepta la vestea pe care a primit în urmă cu doar câteva zile.

Ștefan Manolache a fost dat afară de la Antena Stars

Ștefan Manolache, cunoscut în showbiz-ul autohton ca și ”Prințișorul de taxiuri”, a primit o veste proastă în prag de sărbători. Iubitul cântăreței Andreea Antonescu a fost concediat de la Antena Stars în urmă cu câteva zile.

Surse din anturajul tânărului spun că fostul reporter se aștepta să fie promovat pe post de prezentator, dar se pare că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Potrivit cancan.ro, cariera din televiziune a lui Ștefan Manolache s-a încheiat la numai 4 luni de la debut.

Iubitul Andreei Antonescu ”nu rezona” cu politica postului

Ștefan Manolache a fost colegul de platou al lui Mircea Eremia de la Antena Stars având roul de ”bucătar”, dar ședința de luni, 16 decembrie, i-a schimbat soarta în televiziune.

Se pare că șefii Antenei au ajuns la concluzia că iubitul artistei nu este adecvat politicii postului de televiziune. Așa se face că Ștefan Manolache a rămas șomer.

Prezentatorul și-a anunțat demisia în direct?

La finalul emisiunii de luni Ștefan a anunțat în fața camerelor de luat vederi că este ultima sa zi în platoul Matinalilor de la Antena Stars.

„Vă mulțumesc foarte mult că ne-ați urmărit și că ne urmăriți în continuare. Pentru mine astăzi a fost ultima zi, aici la emisiune, îmi iau La revedere de la voi, de la colegii mei și ne vedem pe Instagram de acum”, a spus Ștefan.

Imediat după această declarație au apărut primele reacții care se pare că au fost confirmate. Iubitul Andreei Antonescu nu a dezvăluit care sunt motivele pentru care și-a anunțat demisia, dar cel mai probabil neînțelegerile cu șefii și-au spus cuvântul.

În trecut, Ștefan Manolache a declarat că nu dorește neapărat o carieră în televiziune.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×