Andreea Antonescu, despre nebuloasa relației cu Ștefan Manolache: „Nu suntem legați ombilical”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/11/2019, 21:54
Andreea Antonescu, despre nebuloasa relației cu Ștefan Manolache: „Nu suntem legați ombilical”
Andreea Antonescu susține că nu s-a despărțit de Ștefan Manolache. Sursa foto: avantaje.ro

Andreea Antonescu a ținut să lămurească înca o dată dacă este sau nu cu Ștefan Manolache, craiul de Dorobanți care a cucerit-o recent pe solista trupei Andre. Zilele trecute, Andreea dezmințise despărțirea, iar acum a vorbit din nou care este stadiul legăturii dintre cei doi.

Andreea Antonescu lămurește definitiv situația ei sentimentală

Andreea a spus că Ștefan are foarte multă treabă, iar dacă cineva se întreabă de ce nu mai sunt văzuți împreună, acea persoană curioasă ar trebuie să știe că nu este legată ombilical de niciun bărbat, darămite de Ștefan. Contactată de click.ro, Andreea a ținut să tranșeze definitiv zvonurile despre viața ei amoroasă.

„El nu stă tot timpul după mine. Nu suntem legați ombilical. Are treabă! Sper că am demonstrat că nu sunt genul de femeie care să fie constrânsă vreodată de ceva sau cineva, nu suport să fiu ținută în hățuri. Fiecare persoană alege ce vrea în viața asta, fiecare persoană e cu programul ei”, a spus Antonescu.

„Sunt o persoană asumată în orice fel de situație”

„Eu nu am fost genul de persoană care se ascunde în spatele unei imagini. Am fost și sunt o persoană asumată în orice fel de situație. Îmi asum, orice om greșește. Orice om face și lucruri cu care nu se mândrește. Acum sunt o femeie puternică și fericită!”, a mai spus cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×