Andra și Florin Călinescu, schimb de replici savuros la Românii au Talent! Săgeți către Cătălin Măruță: „Tu vorbești? Ești măritată cu păpădia aia”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/03/2020, 12:15
Andra și Florin Călinescu, schimb de replici savuros la Românii au Talent! Săgeți către Cătălin Măruță: „Tu vorbești? Ești măritată cu păpădia aia”
Andra și Florin Călinescu, dialog spumos la Românii au Talent. Sursa foto: Facebook

În plină pandemie de coronavirus, Pro TV a ales să continue difuzarea sezonului 10 al emisiunii Românii au Talent, iar audiențele înregistrate de cea mai recentă ediție ne demonstrează cu vârf și îndesat că decizia a fost una inspirată. Asta pentru că vineri seară am avut parte nu doar de momente spectaculoase, ci și de un schimb de replici savuros între jurați.

Andra, ironizată de Florin Călinescu la Românii au Talent. Nici Cătălin Măruță nu a scăpat

S-a întâmplat imediat după numărul de wrestling pus în scenă de Iorgu Aggressor și Tom Fulton Future Shock. În timp ce concurenții așteptau cu nerăbdare să afle verdictul celor patru membri ai juriului, Florin Călinescu a profitat de ocazie pentru a-și „înțepa” colega.

Glumeț din fire, actorul a apostrofat-o pe Andra, în momentul în care aceasta ezita să anunțe decizia finală în cazul celor doi luptători. „Tu vorbești? Că ești măritată cu păpădia aia. El e gingaș, e delicat. Ia-ți unul de la munte. Un cioban. Că ăla vine o dată la șase luni și te…”, i-a transmis Călinescu.

Vizibil stânjenită, artista s-a prefăcut inițial că nu înțelege vorbele colegului său de jurizare, însă replica nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. „Măruță, numai eu știu cum faci tu wrestling cu mine. Când mă arunci pe sus, pe jos”, a spus Andra, în apărarea partenerului său de viață. Nu toată lumea a gustat, însă, dialogul spumos al celor doi jurați, iar acest lucru reiese inclusiv din comentariile postate pe rețelele de socializare, imediat după emisiune.

Andra nu ia nicio decizie fără să se consulte cu soțul său

În altă ordine de idei, Andra se poate lăuda nu doar cu o carieră de succes, ci și cu o familie frumoasă și fericită. Chiar dacă uneori tensiunile își mai fac loc în căminul lor, acestea sunt depășite în foarte scurt timp, iar secretul constă într-o comunicare cât mai bună cu partenerul de viață, dezvăluie îndrăgita actriță.

Chiar dacă îi place să aibă ultimul cuvânt, vedeta îl consultă de fiecare dată pe Cătălin Măruță, pentru a fi siguri că decizia luată este cea mai potrivită. De altfel, nu puține au fost momentele în care sfaturile soțului au scos-o din încurcătură.

Discut cu Cătălin de obicei, din mai multe motive: în primul rând, pentru că multe decizii pe care le iau îl afectează și pe el. E vorba despre timpul nostru, cât timp lucrăm, uneori chiar departe de casă.

În al doilea rând, pentru că am mare încredere în părerea lui. De exemplu, în acest caz, el deja lucra în televiziune de mulți ani și înțelegea mai bine decât mine în ce fel de proiect intru, ce efort va presupune și mă putea sfătui cum să îmi împart timpul mai bine.

Nu în ultimul rând, când vorbesc cu el, de multe ori mi se clarifică și mie ce vreau cu adevărat. Decizia tot eu o iau, dar discuția cu un om în care am încredere mă face să văd lucrurile mai limpede”, a mărturisit Andra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×