A murit Ashley Massaro, fostă luptătoare de wrestling și model. Avea doar 39 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/05/2019, 11:09
A murit Ashley Massaro, fostă luptătoare de wrestling și model. Avea doar 39 de ani GALERIE FOTO
Ashley Massaro a devenit cunoscută în anul 2005 când a început să lupte în ringul de wrestling Sursa foto: Google.com

Ashley Massaro, fosta luptătoare de wrestling și vedetă Playboy a murit la vârsta de 39 de ani. Vedeta cunoscută drept ”diva wrestlingului”a fost găsită inconștientă în locuința sa din Long Island.

Ashley Massaro, fosta luptătoare de wrestling și model a murit

Fosta luptătoare de wrestling, Ashley Massaro a fost găsită în stare de inconștiență în locuința sa din Long Island. Fosta luptătoare și iepuraș Playboy a fost dusă de urgență la un spital din New York, dar din păcate vedeta a murit la vârsta de 39 de ani.

”Cu tristețe vă anunțăm că fosta vedetă WWE Ashley Massaro a încetat din viață în mod tragic”declară Federația americană de wrestling pentru CNN. Federația este alături de familie și prieteni în aceste momente grele.

Cauzele decesului fostei luptătoare nu au fost stabilite momentan. Surse citate de presa americană au declarat că fosta luptătoare a murit din cauze naturale fiind exclusă varianta unui mâini criminale.

Serviciul de urgență a fost apelat la 5 dimineața și un echipaj s-a deplasat la locuința fostei vedete Playboy din Long Island. Ashley a fost găsită inconștientă și medicii au încercat să o resurciteze. După ce a fost transportată la un spital din New York a fost declarată moartă, conform TZM.

Massaro a apărut pe coperta revistei Playboy, în aprilie 2007
Vedeta Playboy și luptătoarea Ashley Massaro a murit la vârsta de 39 de ani
Sursa foto: Google.com

Massaro își dorea să revină la lupte

Asley Massaro a devenit celebră după ce a pozat pe coperta revistei pentru bărbați ,,Playboy”, în  aprilie 2007. În perioada 2005 – 2008 Massaro a fost luptătoare de wrestling. Luptătoarea și-a început cariera în WWE în anul 2005 după ce a câștigat concursul Diva Search. În anul 2007 a participat la emisiunea Survivor.

Din păcate, contractul ei cu Federația americană de wrestling a fost reziliat în urmă cu un an. Ashley Massaro, fosta luptătoare WWE, declara în urmă cu două luni că se antrenează pentru a reveni în competiții.

Massaro avea o fiică care va împlini 19 ani, în luna iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×