Doliu în lumea filmului. A murit actrița Doris Day

Ana Chivu   
in Stiri de ultima ora
13/05/2019, 16:57
Doliu în lumea filmului. A murit actrița Doris Day GALERIE FOTO
Doris Day a murit Sursa Foto: Hepta

Legendara actriță Doris Day s-a stins din viață! Aceasta a murit la 97 de ani. Din păcate, vedetele de la Hollywood de renume dispar din ce în ce mai des de pe această lume.  Doris a lăsat în urma sa numeroși fani, adunați pe parcursul a cei 80 de ani de carieră și o familie îndurerată. Popularitatea ei a crescut odată cu hitul Sentimental Journey, din 1945.

Este din nou doliu la Hollywood! Doris Day a murit!

Actrița celebră avea 97 de ani și s-a stins din viață după mai bine de 80 de ani de la prima apariție în vizorul oamenilor care au început să o adore încă din prima clipă. Vedeta și-a început cariera într-o trupă, în anul 1939, dar avea curând să devină un mare star. Frumoasa Doris a fost remarcată după ce a jucat într-o serie de filme. Cele mai cunoscute și iubite de fanii acesteia sunt: „Pillow Talk”, „Love Me or Leave Me” și „The Man Who Knew Too Much”.

Le primeşti GRATIS cu revista TAIFASURI! Faimoasele GHEARE DE BUCĂTĂRIE au ajuns și în România! Americanii nu pot trăi fără ele! Detalii AICI

Doris Day a avut un rol eponim în filmul Calamity Jane, unde a avut un rol principal, alături de James Steward. Cu toate astea, ea a cunoscut epogeul împreună cu Rock Hudson și James Garner în filmele de comedie menționate.  „Am fost în jurul ei atâta vreme, am cunoscut-o pe Doris Day de mică, era doar un copil”, a spus Groucho Marx.

A murit Doris Day
Doris Day s-a stins din viață!
Sursa Foto: Hepta

Discografie

  • You’re My Thrill (1949)
  • Day Dreams (1955)
  • Day by Day (1956)
  • Day by Night (1957)
  • Hooray for Hollywood (1958)
  • Cuttin’ Capers (1959)
  • What Every Girl Should Know (1960)
  • Show Time (1960)
  • Listen to Day (1960)
  • Bright and Shiny (1961)
  • I Have Dreamed (1961)
  • Duet (cu André Previn) (1962)
  • You’ll Never Walk Alone (1962)
  • Love Him (1963)
  • The Doris Day Christmas Album (1964)
  • With a Smile and a Song (1964)
  • Latin for Lovers (1965)
  • Doris Day’s Sentimental Journey (1965)
  • The Love Album (înregistrat în1967, lansat în 1994)
  • My Heart (2011)
Închide ×

FANATIK.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a FANATIK.RO cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.
Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Am înțeles