Andra, din nou însărcinată? Fotografia care face furori pe net cu mâna pe burtica artistei

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
16/08/2019, 10:37
Andra, din nou însărcinată? Fotografia care face furori pe net cu mâna pe burtica artistei
Andra ascunde o sarcină? Cum a fost fotografiată artista. Sursa foto: viva.ro

Andra a surprins pe toată lumea în urmă cu o lună când a anunțat că nu va mai fi jurat la ”Vocea României”. Acum cântăreața surprinde din nou. O fotografie care a apărut pe Internet o arată pe artistă ținând mâna protectiv pe burtică.

Andra este însărcinată? Fotografia care o dă de gol

Cântăreața Andra a luat decizia de a renunța la postura de jurat din emisiunea ”Vocea României”. În urmă cu o lună artista a declarat că nu mai poate face față celor două turnee care au loc simultan, referindu-se aici la ”Românii au talent” și ”Vocea României”, dar se pare că motivul este cu totul altul.

După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop”, a explicat Andra decizia de a renunța la ”Vocea României”.

Se pare însă că luarea acestei decizii ascunde cu totul altceva. O fotografie făcută în timpul unei petreceri și postată pe Internet de o prietenă o arată pe Andra ținându-și protectiv mâna pe burtică semn că artista este însărcinată pentru a treia oară. Din câte se poate vedea din fotografii sarcina este destul de avansată, iar zâmbetul larg pe care îl afișează artistă dă de gol fericirea pe care o trăiește, conform CANCAN.

Cântăreața și Cătălin Măruță au împreună doi copii
Andra este însărcinată? Într-o fotografie își ține mâna protectiv pe burtică. Sursa foto: cancan.ro

Andra și Cătălin Măruță mai au doi copii: David și Eva

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite și longevive cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut pe vremea în care artista avea doar 19 ani, iar Cătălin prezenta emisiunea ”Tonomatul de pe doi”, de la TVR.  Cei doi au avut cununia civilă pe 10 august 2008 la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, iar nașii lor au fost Dana și Cornel Ciocan.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios pe 23 august 2008 la Târgu-Jiu, în orașul natal al prezentatorului TV. Cei doi au împreună doi copii: David și Eva. Nașii micuților sunt fostul patron de la CFR Cluj Arpad Paszkany și partenera lui de viață Ana Maria.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×