Andra s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față. Reacțiile fanilor, de neprețuit

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
07/08/2019, 10:55
Andra s-a fotografiat fără pic de machiaj pe față. Reacțiile fanilor, de neprețuit
Andra este una din cele mai iubite artiste de la noi. Sursa foto: acasă.ro

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar imaginea ei este de cele mai multe ori impecabilă. Artista are o echipă de stiliști și un PR desăvârșit, însă, recent, a renunțat la toată echipa ei (sau o fi și asta o acțiune de PR?) și s-a lăsat fotografiată naturală, fără un strop de machiaj pe față. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

Andra fără machiaj, lăudată de fani

„Vacanță!!! Să lăsăm grijile deoparte si să ne purtăm ca și cum singurul lucru care contează este să râdem în fiecare zi! Asta sper să simțiți și voi!”, este mesajul pe care cântăreața l-a scris la imaginea pe care a postat-o în mediul online. Andra e în vacanță de ceva vreme alături de copii și soțul ei, Cătălin Măruță.

Fanii au remarcat la fotografia postată de muziciană că are pistrui pe față. Vedeta arată foarte bine la cei 32 de ani pe care îi are, după sute de ore de concerte și după ce a născut de două ori. În prezent, Andra este jurată în emisiunea „Vocea României”. Vedeta PRO TV  a fost nevoită să părăsească emisiunea „Românii au talent” pentru că are prea multe proiecte în care este implicată și nu poate face față tuturor.

andra fără machiaj
Andra s-a fotografiat fără machiaj. Sursa foto: Instagram Andra Măruță

Artista a primit o groază de comentarii pozitive

„Cea mai dulce ființă , cea mai frumoasă, cea mai talentată și cel mai important, CEA MAI CUMINTE FEMEIE…”, este unul din comentariile fanilor la poza de pe Instagram. „Cred că ești cea mai naturală vedetă de pe sticla din România. Frumoasă și la chip și la suflet; Frumoasă, talentată, ce să spun? Ești alinarea și zeița. Să te bucuri alături de familia ta de orice moment. Toți știm că ne vei surprinde cu noutăți. Înainte să fii un cântăreț number one, ești o fiică perfectă, o soție și mai ales o mamă perfectă ❤️❤️❤️❤️te ador din suflet, ești o mândrie nu numai pentru Ardealul nostru frumos, ci și pentru o lume întreagă. Vacanță plăcută familiei Măruță ❤️❤️❤️?”, sunt alte comentarii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×