Ce lucrează în viața de zi cu zi cea mai frumoasă cântăreață de muzică populară, Daniela Ploia

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/07/2019, 14:55
Ce lucrează în viața de zi cu zi cea mai frumoasă cântăreață de muzică populară, Daniela Ploia GALERIE FOTO
Daniela Ploia nu trăiește numai din muzică. Este inspector la ”Ape” în Timișoara. Sursa foto: libertatea.ro

Daniela Ploia (36 de ani) este una dintre cele mai frumoase și modeste cântărețe de muzică populară. Artista a ajuns să fie cunoscută prin forțele proprii și nu și-a pierdut în drumul spre succes valorile și principiile. Cântăreața a dezvăluit că nu trăiește numai din muzică, ci are și o slujbă cu normă întreagă. 

Daniela Ploia este inspector la Administrația Bazinală de Apă din Timișoara

Daniela Ploia este o cântăreață de muzică populară care nu a uitat niciodată de unde a plecat și nu a renunțat la valorile și principiile care i-au fost insuflate în sânul familiei. Artista a mărturisit că este un om obișnuit care are și o slujbă la stat deoarece nu poate trăi exclusiv din cântat. „Sunt inspector la Administrația Bazinală de Apă din Timișoara. Nu ascund asta, doar că, văzându-te pe scenă, nimeni nu crede că mai faci și altceva. Iubesc să cânt, însă nu-mi abandonez munca pentru care m-am pregătit și nici colectivul de excepție”, a declarat solista.

Cântăreața de muzică populară a declarat că a trecut prin multe greutățile, dar acestea au motivat-o să meargă mai departe și să-și continue studiile. În paralel, artista și-a dezvoltat și pasiunea pentru muzică, cântând în weekend și colaborând cu multe ansambluri folclorice din țară. Daniela Ploia și-a început cariera muzicală în primul an de liceu. „Era greu să te lansezi în muzică. Mult mai sigur, în acei ani, era un statut profesional hotărât. Am absolvit Facultatea de Științe Economice, Contabilitate și Informatică de Gestiune. În paralel, m-am perfecționat, timp de șase ani, la Școala de Artă Populară din Timișoara. Asta mi-a adus colaborări cu multe ansambluri folclorice din țară. Visul de a fi o solistă care se bucură de apreciere mi s-a îndeplinit pe parcurs”, a mai spus cântăreața.

Cântăreața a povestit despre copilăria ei frumoasă
Daniela Ploia iubește să cânte și să se afle pe scenă. Sursa foto: destineadevarate.ro

Cântăreața de muzică populară nu a uitat de unde a plecat

Interpreta de muzică populară își amintește cu drag de copilărie și spune că și la această oră merge la treburile câmpului și dă cu sapa. „M-am născut la țară, într-o zonă din Mehedinți în care folclorul încă e la putere. Ca în majoritatea familiilor de la noi, am muncit mult, de mică, dar am avut o copilărie lipsită de griji și de nevoi, o copilărie fericită. Știu să sap, toți de la țară știu asta, iar cei care nu recunosc asta își neagă originea.”, a mai spus artista.

„Am săpat la vie, la porumb, am fost la cules. Cunosc toate tipurile de ciuperci din pădure, când eram mică mergeam cu animalele la păscut, ne jucam pe câmp, mergeam la scăldat. Nu aveai timp să te plictisești, consideram munca o joacă”, a povestit Daniela Ploia, conform libertatea.ro. Artista provine dintr-o familie numeroasă, având șapte frați.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×