Andra recunoaşte: „Sînt foarte fericită! Sînt însărcinată din nou!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
17/04/2015, 17:50
Andra recunoaşte: „Sînt foarte fericită! Sînt însărcinată din nou!” GALERIE FOTO

După ce formele corpului şi vizitele dese la ginecolog au început sa o dea de gol că este însărcinată, astăzi Andra, împreună cu soţul ei, au dat „buzna” într-o clinică.

Cei doi au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro în timp ce intrau într-o clinică de ginecologie, destul de grăbiţi şi încercând să treacă neobservaţi. De altfel, Andra a ţinut ascunsă sarcina, pentru că vedetei îi era frică de problemele pe care o să le întâmpine dacă dezvăluie ceva.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru… Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară !… Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Şi va doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi că mine, toată viaţă voastră!”, a declarat artista pe un cont de socializare.

Cei doi au ales să ţină sarcina pentru ei pur şi simplu din superstiţie. În urma ecografiilor, se pare că 90% va fi fetiţă, vestea aceasta s-a întâmplat să vină exact de ziua viitorului tată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×