Andra, despre mama ei: ”Este la fel de emotivă ca mine!” Cum arată cea care i-a dat viață

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 21:46
Andra, despre mama ei: ”Este la fel de emotivă ca mine!” Cum arată cea care i-a dat viață GALERIE FOTO
Andra a vorbit într-un interviu despre mama ei

Andra, poate cea mai iubită artistă din România, a făcut dezvăluiri despre sursa de echilibru și liniște a sa, familia. Și, cu toate că lumea o cunoaște de ani buni, nu mulți o cunosc și pe mama sa. De altfel, pentru artistă, una dintre persoanele care i-au fost piatră de temelie în succesul său, pe care l-a obținut după o lungă perioadă de muncă, a fost chiar cea care i-a dat viață.

Andra a vorbit despre mama sa

Chiar dacă publicul dorește întotdeauna să afle mai multe despre solista lor favorită, Andra nu a făcut prea multe fotografii publice cu membrii familiei sale până acum, când a postat o imagine cu mama ei, ce a fost însoțită de un mesaj emoționant.

”Mama e numai una, iar mamă ca a mea doar una la un miliard! Pentru că mă asculți, mă sfătuiești, mă cerți și mă iubești de când m-am născut! Te iubesc, mama!”. De asemenea, cântăreața a vorbit, î ntr-un interviu pentru VIVA!, despre cea una dintre cele mai dragi ființe din viața sa, amintindu-și de cadourile pe care i le făcea acesteia atunci când era de vârsta copiilor ei.

Andra, despre mama ei: ”Este la fel de emotivă ca mine!” Cum arată cea care i-a dat viață
Una dintre persoanele care i-au fost piatră de temelie în succesul său i-a fost chiar cea care i-a dat viață

Familia este sursa de echilibru și liniște pentru artistă

„O felicitare, decupată de mine, cu flori lipite tot cu mâna mea, colorată și scrisă pentru mama. Îi reaminteam an de an că e cea mai bună mamă din lume. Încă mai cred asta, pentru mine e cea mai bună.

Nu făceam cadouri scumpe, tata îi aducea flori, iar noi, copiii, aduceam felicitări. Era suficient să îi vedem lacrimi de fericire pe obraji. Mama e la fel de emotivă ca mine, de la ea am moștenit sensibilitatea și mă bucur pentru asta”, a povestit Andra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×