Secretul vestimentației pe care o etalează Andra Măruță! Ce fel de haine poartă soția lui Cătălin Măruță

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/12/2018, 15:44
Secretul vestimentației pe care o etalează Andra Măruță! Ce fel de haine poartă soția lui Cătălin Măruță GALERIE FOTO
Andra este una dintre cele mai așteptate prezențe de Sărbători pe scene românești

Andra este una dintre cele mai așteptate prezențe de Sărbători pe scene românești. De altfel, de-a lungul anilor, aceasta s-a reinventat, iar unul dintre aspectele pe care le-a modificat considerabil este cel legat de vestimentația sa.

E știut că artiștii trebuie să vină în fața publicului tot timpul cu ceva nou, poate strălucitor ori clasic, unele haine nefiind tocmai comode, lucru pe care Andra Măruță nu-l încurajează. Așadar, îndrăgita cântăreață a dezvăluit pe o rețea de socializare secretul său. ”Simte-te confortabil cu hainele pe care le porți, asta e tot ce contează!”, a scris artista în mediul online.

Secretul vestimentației Andrei Măruță: ”Simte-te confortabil în hainele pe care le porți!”

Acest principiu i-a adus și mai aproape admiratorii săi, unii dintre ei declarându-se confortabili și ei nu numai în hainele pe care le poartă, ci și în momentele în care o ascultă pe aceasta. ” Doamne, cât de frumoasă poți fi! Te iubesc/ Ești un om minunat” Sărbători fericite și binecuvântate vă doresc, dragii mei! Vă iubesc!/ Cel mai confortabil mă simt când te aud cântând, ești minunată, draga mea. Mult succes pentru vineri. Hai cu trofeul team Andra. Te pup! O seară frumoasă!”, sunt câteva comentarii din partea fanilor.

Secretul vestimentației pe care o etalează Andra Măruță! Ce fel de haine poartă soția lui Cătălin Măruță
Cântăreață a dezvăluit pe o rețea de socializare secretul său, care stă  în confortabilitatea hainelor pe care le poartă

Aflându-ne în preajma Sărbătorilor, cântăreața și-a amintit de câteva momente din copilărie. Artista a povestit cum lua bomboane din brad, însă nu pe cele din față, pentru a nu lăsa urme. ”Plângeam când auzeam colindele alea din Ardeal la uşă. Ştii, la noi e tradiţia cu colindatul, ăsta este farmecul Crăciunului, cel puţin în zona noastră. Toţi îl făceam, în familie şi suntem mulţi că suntem patru copii, dar vezi.

Secretul vestimentației pe care o etalează Andra Măruță! Ce fel de haine poartă soția lui Cătălin Măruță
Andra, alături de Măruță

Cu timpul am început să avem fiecare carieră, munci, tot felul de deplasări şi nu am mai fost împreună aşa de mult, cum eram în copilărie, dar e clar, copilăria mea a fost una foarte frumoasă, una în care am învăţat foarte multe lucruri pe care vreau acum să le transmit copiilor mei”, a spus Andra Măruță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×