Andra a schimbat 7 ținute la concertul de la Sala Palatului! Una dintre ele era veche de 60 de ani

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/10/2018, 10:30
Andra a schimbat 7 ținute la concertul de la Sala Palatului! Una dintre ele era veche de 60 de ani GALERIE FOTO
Andra, concert tradițional la Sala Palatului

În cadrul seriei de spectacol de pe 28,29 și 30 septembrie, Andra a purtata la Sala Palatului 7 vestimentații spectaculoase. Ca de obicei, cântăreața a bucurat pe toată lumea cu piesele sale, în special cu apariția pe scenă. Solista a ales să intre în sânul publicului desculță, purtând o rochie veche de 60 de ani.

Recondiționarea acesteia și-a făcut fanii să se arate extrem de încântați de imaginea sa. Solista a cântat mai multe piese populare împreună cu cei mai iubiți artiști ai României. Unele dintre personalități au fost chiar Mirabela Dauer și Irina Loghin, o surpriză plăcută pentru cei care au venit să o asculte pe Andra.

Andra, concert tradițional la Sala Palatului

Andra Măruță nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta. Jurata emisiunii „Vocea României” a adus pe scenă nume grele ale cântului românesc și a avut ținute exemplare. Una din cele 7 ținute pe care le-a schimbat de-a lungul concertului a fost vizată în mod special.

Andra, interpretând piesele Mariei Tănase
Andra, interpretând piesele Mariei Tănase

Rochia care a impresionat are o vechime de 60 de ani, iar pe lângă, a mai purtat și o foță încrețită în zona taliei care a cântărit nu mai puțin de 7 kilograme. Împreună cu fota, nelipsite au fost accesoriile tradiționale românești și ilicul de lână.

Andra alături de Veta Biriș
Andra alături de Veta Biriș

Ținutele au fost confecționate cu migală din diferite mărgele micuțe și cusături deosebite care au făcut din portul popular de odinioară, ceva modern și foarte actual.

Andra, concert la Sala Palatului
Andra, concert la Sala Palatului

Pe scena de la Sala Palatului s-au aflat 100 de personalități iubite de-a lungul anilor de români. Constantin Enceanu, Daniel Buzdugan, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Aurora și Săndel Mihai, Ionuț Dolănescu, Irina Loghin, Adrian Daminescu, Veta Biriș, Lidia Buble, Bodo și mulți alții. Concertul a avut ca scop și sărbătorirea Centenarului Marii Uniri. Toate piesele au fost acompaniate de, nelipsiți la concertele tradiționale ale Andrei, Orchestra Fraților Advahov.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×