Andi Moisescu, înlocuit de Pro TV. Mihai Bobonete va prezenta emisiunea Pe bune!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 14:33
Andi Moisescu, înlocuit de Pro TV. Mihai Bobonete va prezenta emisiunea Pe bune!
Andi Moisescu îi predă ștafeta lui Mihai Bobonete la pupitrul emisiunii Pe Bune. Sursa foto: protv.ro

Vești bune pentru fanii emisiunii-concurs Pe Bune, una dintre cele mai îndrăgite producții de la Pro TV. Reprezentanții postului din Pache Protopopescu au decis ca aceasta să fie inclusă în grila de primăvară, astfel că telespectatorii vor avea parte de noi ediții ale quizz-show-ului în care invitații sunt provocați să răspundă la cele mai trăznite întrebări, cu „complicitatea” căpitanilor de echipă, actorii Costi Diță și Cosmin Natanticu.

Pe bune revine la Pro TV, dar fără Andi Moisescu. Mihai Bobonete este nou prezentator al show-ului

Ajunsă la sezonul cu numărul cinci, emisiunea vine, însă, cu o schimbare importantă în ceea ce privește postul de prezentator. Potrivit paginademedia.ro, Andi Moisescu, cel care a fost în postura de realizator al show-ului încă de la primele ediții, îi va preda ștafeta lui Mihai Bobonete, iar carismaticul actor din Las Fierbinți se declară încântat de noua sa postură.

Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”, a declarat cel care îi dă viață cârciumarului Bobiță în serialul de comedie.

Cum s-a ajuns la această schimbare: „Am făcut un pariu cu Bobo”

La aflarea acestei vești, mulți dintre voi vă veți întreba cu siguranță ce i-a determinat pe mai-marii postului din Pache Protopopescu să recurgă la schimbarea prezentatorului. Ei bine, nu prea au avut de ales, dezvăluie Andi Moisescu, întrucât acesta a pus un pariu îndrăzneț cu Mihai Bobonete, miza fiind chiar rolul de prezentator al emisiunii Pe Bune.

E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit.

Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”, a explicat Andi, cu umorul caracteristic.

Nu va sta departe de televiziune, pentru că Apropo TV trebuie să revină cât de curând din vacanță și, în plus, Pro TV se pregătește de lansarea noului sezon al show-ului Românii au Talent. La ceas aniversar, cu ocazia celor zece ani de când este difuzată pe micul ecran, competiția se anunță mai acerbă ca niciodată.

Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință.

Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima”, a dezvăluit Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×