Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer: „Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia”

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 20:50
Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer: „Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia” GALERIE FOTO
Andi Moisescu a vorbit despre relația cu Olivia Steer

Andi Moisescu a vorbit despre relația cu Olivia Steer. Juratul de la ”Românii au talent” a povestit, într-un interviu pentru Click!, ce i-a ajutat să-și mențină relația, cum se simte în noului sezon al concursului de talente și dacă s-ar vedea într-un proiect de televiziune alături de soția sa.

Întrebat dacă și-ar dori să aibă o emisiune împreună cu partenera sa de viață, Andi a răspuns: „Noi ne-am ferit să amestecăm vreodată familia cu profesia. Credem mai mult în buna lor separare”.

Andi Moisescu a vorbit despre relația cu Olivia Steer

Mai mult, chestionat dacă și-ar dori să facă parte dintr-un proiect în care să se gătească după rețetele vegane ale Oliviei, juratul a răspuns: „Chiar o emisiune, nu. Dar rețetele le-aș încerca, sincer să fiu, dacă m-aș apuca să gătesc într-o colecție de video-uri, la un moment dat”. Cât despre cum face față proiectelor sale, adică ”Românii au talent” , ”Pe bune” și ”Apropo TV”, Andi Moisescu a răspuns că disciplina este cea care face minuni.

Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer: Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia
Secretul longevității cuplului lor constă în faptul că nu au amestecat căsnicia cu profesia

„Până acum am descoperit o singură variantă: o organizare la sânge la care am adăugat o disciplină de fier. Norocul meu e că în combinația asta mă simt eu, în general, cel mai bine, căci altfel nu știu cum aș fi scos-o la capăt. Mă rog, să nu înțeleagă cineva din tot ce-am spus că m-aș plânge”.

Andi Moisescu, despre relația cu Olivia Steer: Ne-am ferit să amestecăm familia cu profesia
Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 13 ani

„Nu e ca și cum n-ar exista meserii cu adevărat istovitoare pe lumea asta, cărora oamenii le fac față chiar și fără satisfacțiile de care mă bucur eu”, a răspuns juratul de la ”Românii au talent”. De asemenea, acesta a vorbit și despre defectul său. „Sunt obositor de organizat. Am agenda făcută în detaliu pe cel puțin un an înainte. Dar cine mai poate schimba ceva la mine, acum, la vârsta asta?”, a răspuns cu sinceritate Andi Moisescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×