Ancheta Mădălinei Manole poate fi redeschisă. Artista nu a luat Furadan!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/09/2018, 14:44
Ancheta Mădălinei Manole poate fi redeschisă. Artista nu a luat Furadan!
Ancheta cu privire la decesul Madalinei Manole ar putea fi redeschisa datorita noile declaratii

S-au împlinit 8 ani de la decesul Mădălinei Manole, dar ancheta în cazul acesteia e departe de a se termina. Noua declarație a Mihaelei Brooks, profiler român stabilit în Canada, spune că solista nu a luat Furadan.

Femeia trage un semnal de alarmă pentru pentru cei care au spus că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan. Ancheta în cazul uluitor nu arată alest lucru, toți specialiștii implicați nu au observat, spune Mihaela Brooks. Femeia stabilită în Canada este convinsă de acest detaliu, unul extrem de important, care ar putea să dea peste cap toată ancheta cu privire la decesul Mădălinei.

Ancheta Mădălinei Manole poate fi redeschisă

Iubita cântăreață a decedat acum 8 ani de zile, însă controversa lăsată în urmă și semnele de întrebare par din ce în ce mai multe odată cu trecerea timpului. Decesul ei a uluit pe toată lumea, de la părinții și soțul acesteia, până la cei care o idolatrizau. Recent, Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada, a adus în față un detaliu care ar putea da ancheta peste cap.

 

Femeia este convinsă că Mădălina Manole nu s-a sinucis cu Furadan. „La Mădălina, noi avem midriază, avem pupile dilatate. Cum a putut ea să ingereze atâta cantitate de Furadan și ea să fie singura din lumea aceasta căreia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan”, a spus Mihaela Brooks pe internet.

Altă teorie a decesului solistei

Una din cele mai cotroversate teorii cu privire la ancheta decesului cântăreței este aceea că au fi fost ucisă. Mădălina Manole ar fi primit niște mesaje care ajută anchetatorii să dmeonstreze asta. Marian Manole este d epărere că solista intrase într-un joc al serviciilor secrete și avea misiunea de a livra unor foști ofițeri bani proveniți de la un fost iubit.

Citește și: Nicolae Botgros are, la 65 de ani, o iubită mult mai tânără decât el

Citește și: Impozitul pe venit în 2018. Cum se calculează

Pentru a se proteja de crimă, aceștia au ucis-o printr-o lovitură în zona capului, după care, i-au turnat pe gât o cantitate mare de Furadan, să pară că și-a pus singură capăt zilelor. Deși recent s-au împlinit 9 ani de la moartea artistei, ancheta e departe de a ajunge la o conluzie, speculațiile cu privire la cazul acesteia apar pe zi ce trece.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×