Anca Pandrea încă suferă după Iurie Darie. Chiar dacă au trecut 7 ani de când nu mai este, actriţa nu iese din casă fără fotografia lui

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
03/02/2020, 18:48
Anca Pandrea încă suferă după Iurie Darie. Chiar dacă au trecut 7 ani de când nu mai este, actriţa nu iese din casă fără fotografia lui
Anca Pandrea încă suferă după moartea lui Iurie Darie. Sursa foto: click.ro

Soţia lui Iurie Darie, Anca Pandrea, nu a trecut nici acum peste moartea marelui actor. Aceasta este încă un munte de supărare, chiar dacă de la moartea lui Iurie Darie au trecut 7 ani. Serile trecute, Anca Pandrea a participat la un eveniment monden. Actriţa nu a plecat de acasă fără a-şi pune la piept o fotografie cu Iurie Darie.

Anca Pandrea suferă încă după moartea actorului Iurie Darie

Chiar dacă au trecut 7 ani de la moartea celebrului actor Iurie Darie, actriţa Anca Pandrea, soţia lui, încă suferă după acesta, scrie click.ro. Foarte rar actriţa mai iese în lume, doar atunci când este invitată de vreun prieten vechi. Serile trecute Anca Pandrea a participat la un eveniment monden la care a participat şi cântat bunul ei prieten George Rotaru, cîntăreţ stabilit în SUA de mai bine de 20 de ani.

Dorul de Iurie Darie o poartă pe actriţă regulat la cimitirul unde acesta îşi are mormântul. De ziua lui Iurie Darie, se ştie, în fiecare an, actriţa merge cu un tort pe care îl împrte cu oamenii cimitirului. Anca Pandrea are de ceva timp şi probleme de sănătate.

Anca Pandrea se tratează de bolile de care suferă la un centru de sănătate pentru săraci

Astfel, actriţa a găsit ajutor la centrul „Caraiman”, stabiliment la care sunt trataţi gratuit toţi bolnavii cu venituri mici. „Personalul este foarte amabil și merg acolo pentru mai multe tratamente”, a spus Anca Pandrea.

De la moartea actorului, Anca Pandrea locuieşte singură în casă. În amintirea bărbatului cu care s-a iubit 25 de ani, Anca Pandrea pune de sărbători încă o farfurie, pentru Iura, cum îl alinta ea, iar casa este plină de fotografiile actorului.

Parastas cu pizza „italienească”

La parastasul de 7 ani, care a avut loc în noiembrie 2019, pentru prima dată, actriţa nu a mai pregătit ce îi plăcea lui Iurie Darie să mănânce. Aceasta a hotărât ca la masă să servească „pizza italienească”.

Lui îi plăceau ouăle umplute, peştele marinat cu ceapă, măsline şi cartofi, friptura de porc, friptura de pui, salata de boeuf, fasolea bătută şi, mai ales, mâncarea de gutui şi de prune.

I le-am făcut în fiecare an. De această dată, i-am spus că n-o să i le mai fac, că s-o fi plictisit de ele. Cu o noapte înainte, m-am uitat în ochii lui, în fotografia prin care vorbesc cu el, şi l-am anunţat că i-am comandat pizza italienească, care îi plăcea. Mental, am simţit că mi-a spus da”, a spus Anca Pandrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×