Cui ar urma să îi rămână averea lui Iurie Darie după moartea lui Ducu Darie. Anca Pandrea s-ar putea să nu primească nimic

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/09/2019, 13:15
Cui ar urma să îi rămână averea lui Iurie Darie după moartea lui Ducu Darie. Anca Pandrea s-ar putea să nu primească nimic
Averea lui Iurie Darie nu a ajuns la Anca Pandrea. Sursa foto: puterea.ro

Odată cu moartea lui Ducu, fiul lui Iurie Darie, întrebarea care stă pe buzele tuturor este cui rămâne averea marelui actor. Ancăi Pandrea i s-a promis că banii rezultați din drepturile de autor îi vor reveni ei. Alexandru Darie i-a promis văduvei, înainte să moară, că îi va ceda drepturile de autor printr-un act notarial.

Averea lui Iurie Darie, în aer

Acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi, așa că nu se știe ce se va întâmpla cu averea actorului. Între timp, Ducu, cel care trebuia să facă actele la notar pentru ca Anca să intre în posesia drepturilor de autor a decedat, iar Anca a rămas fără averea lui Darie, scrie tacataca.prosport.ro.

Anca Pandrea povestise în urmă cu ceva timp că Alexandru i-a promis că drepturile de autor ale tatălui său îi vor aparține. Conform declarațiilor făcute de actriță, Ducu nu a mai ajuns niciodată la CREDIDAM, iar ea a rămas păgubită.

averea lui iurie darie
Anca Pandrea merge aproape zilnic la mormântul lui Iurie Darie. Sursa foto: România TV

Anca Pandrea: „Ducu nu a ajuns la CREDIDAM”

„După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui”, a spus acum ceva vreme Anca, scrie b1.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×