Mesaje emoționante la 7 ani de la moartea actorului Iurie Darie. Anca Pandrea, îndurerată la cimitir

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/11/2019, 15:54
Mesaje emoționante la 7 ani de la moartea actorului Iurie Darie. Anca Pandrea, îndurerată la cimitir
Au trecut 7 ani de la moartea lui Iurie Darie. Sursa foto: unica.ro

Astăzi se împlinesc 7 ani de la moartea actorului Iurie Darie, iar românii și-au amintit cu drag de el. Pe Facebook, cei care l-au admirat pe îndrăgitul artist au scris mesaje emoționante în memoria primului june-prim din cinematografia românească. Iurie s-a stins pe 9 noiembrie 2012.

7 ani de la moartea lui Iurie Darie

Anca Pandrea a mers și anul acesta, ca în fiecare an în ultimii 7, să depună flori și lumânări la mormântul soțului ei, cel pe care nu îl va uita niciodată, cel pe care îl poartă în suflet zi de zi, oră de oră, secundă de secundă. Mormântul actorului se află în Cimitirul Sfânta Vineri din București. Pe Facebook au apărut o serie de mesaje ale oamenilor de rând, semn că românii nu l-au uitat pe marele actor.

„9 noiembrie 2012 – a murit actorul de teatru şi film IURIE DARIE. Pios omagiu marelui actor!”, a scris o utilizatoare de Facebook la o fotografie atașată cu actorul. Și postul Radio România și-a amintit de marele actor, publicând larga sa traiectorie actoricească. „Remember, Iurie Darie!”, este mesajul scurt și cuprinzător postat de Radio România pe rețeaua de socializare.

Anca Pandrea, supărată pe Ducu Darie, băiatul actorului, care s-a stins recent

 „A fost un actor de mare clasă și un om deosebit. Odihnă veșnică!; Cel mai popular actor şi cel mai iubit – Piersicuța noastră are darul hărăzit de la Doamne Doamne… să îi pomenească aici pe pământ, pe toți cei asemeni lui! Cu mulțumire, maestre! Te iubim”, sunt alte câteva mesaje apărute astăzi pe Facebook.

Recent, a murit și fiul lui Iurie Darie, Alexandru Ducu, pe care Anca Pandrea era supărată în ultima vreme:  „Să-l ierte Dumnezeu, în primul rând şi să-i fie ţărâna uşoară. Eu de ce să-l iert? Pentru că nu l-a distribuit pe Iura în nici un rol în cei peste 20 de an cât a fost director la Teatrul Bulandra?! Asta m-a întristat şi asta l-a întristat şi pe Iura. Dar Iura nu spunea niciodată. Pe mine m-a durut, iar eu spuneam, nu tăceam”, scrie click.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×