Anca Lungu, în costum de baie la mai puțin de două luni de la naștere!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
03/09/2018, 17:45
Anca Lungu, în costum de baie la mai puțin de două luni de la naștere! GALERIE FOTO
Anca Lungu arată extraordinar in costum de baie la numai cateva luni dupa ce a nascut

Anca Lungu, în costum de baie la mai puțin de două luni de la naștere! Se pare că vedetele care au născut în ultima perioadă au găsit secretul luptei cu kilogramele în plus. Încă o persoană publică a demonstrat acest lucru.

Anca Lungu a devenit pentru a doua oară mămică în urmă cu o lună și jumătate. Fosta știristă a născut un băiețel și nu s-a sfiit să arate poze cu ea în costum de baie. Aceasta trăiește în Nisa alături de noul ei iubit, Harry Arampatzis.

Citește și: Fiica lui Steve Jobs a pus adevărul! Tatăl ei o tachina și o punea să asiste la scene interzise minorilor

Citește și: Ninja Warrior debutează la Pro TV. Primii 3 concurenti au fost dezvăluiți

Anca Lungu, în costum de baie la mai puțin de două luni de la naștere!

Corpul vedetei se pare că nu a suferit foarte multe schimbări, aceasta se află într-o formă excelentă, chiar și dup 2 nașteri. Prezentatoare s-a expus de curând la plajă în costum de baie, unde se putea vedea că trupul ei arată extraordinar. Anca Lungu este fericită din nou alăruti de noul ei iubit, cu care a profitat de vremea frumoasă. Ultimele zile de vară le-a petrecut cu fetița ei Natalia și iubitul acesteia.

Prințesa Polonic a născut la jumătatea lunii iulie un băiețel, pe care îl are din noua relație. Anca a demonstart tuturor că a descoperit sectretul kilogramelor în plus, apariția de la plajă a arătat că arată chiar mai bine decât înainte. Viața pe care o are acum la Nisa se pare că-i priește și că se bucură din toate părțile de lucrurile care o înconjoară.

Carieră Anca Lungu

Fosta știristă a renunțat la viața din televiziune în urmă cu mai bine de 5 luni de zile, Acela a fost momentul în care a anunțat că își va începe o nouă viață în Nisa. De atunci, bruneta trăiește în liniște în Franța alături de noul său iubit, un potent om de afaceri, și copiii ei. Anca și-a încheiat mariajul alătri de Ștefan Lungu în luna iuniei a anului trecut. Cu toate că s-au despărțit, cei doi au făcut-o într-un mod amiabil, la notar.

Din căsătoria cu Stefan a rezultat o fetiță, Natalia. Anca s-a cunoscut cu soțul ei când acesta era căsătorit cu Albertina Ionescu. Pințesa Polonic și-au oficializat relația cu Stefan Lungu în anul 2014, același an în care s-a născut și fetița lor, Nataia. Fosta știristă nu a fost la primul mariaj, bruneta a mai avut o relație pe care o credea durabilă pe când avea 20 de ani, cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima Tv.

Viața departe de România

Anca Lungu s-a mutat din România în urmă cu 5 luni. Aceasta și-a anunțat plecarea de la pupitrul Observatorului de weekend de la Antena 1 după 15 ani petrecuți în trust. Anca Lungu, la cei 32 de ani, după două căsnicii ratate l-a întâlnit pe actualul iubit cu care a și făcut un copil. Gurile rele au spus că s-a cam pripit în decizia de a părăsi postul de la Antena 1, dar și propunerea iubitului străin de a se muta în afara țării. Tatăl copilului său este un om de afaceri grec.

La scurt timp după ce Anca a divorțat de tatăl primului ei copil, și-a și făcut apariția la brațul noului iubit. Cei doi s-au cunoscut datorită pasiunii comune pentru creme și produse destinate femeilor. În urmă cu trei ani, iubitul Ancăi a venit în România pentru a onora invitația Andreei Berecleanu și a soțului său, medic estetician.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×