Anamaria Prodan, ţinută spectaculoasă la nunta Teodorei Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a atras toate privirile. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/10/2019, 10:43
Anamaria Prodan, ţinută spectaculoasă la nunta Teodorei Becali. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a atras toate privirile. FOTO GALERIE FOTO
Anamaria Prodan, apariție de senzație la nunta Teodorei Becali. Sursa foto: a1.ro

Sâmbătă, 12 octombrie, Teodora, fiica cea mare a lui Gigi Becali și-a unit destinele cu Theodor Mincu, iar latifundiarul din Pipera a avut grijă ca tânăra să aibă parte de o nuntă ca în povești. De la petrecerea desfășurată la Palatul Snagov nu a putut lipsi nici Anamaria Prodana, cunoscuta impresară de fotbaliști reușind să întoarcă toate privirile celor prezenți, datorită ținutei alese special pentru fericitul eveniment.

Anamaria Prodan, apariție de senzație la nunta Teodorei Becali

Purtând o rochie de culoare albastră, lungă și mulată pe corp, dar și părul prins în vârful capului într-o coadă, soția lui Laurențiu Reghecampf a fost, fără îndoială, una dintre cele mai încântătoare prezențe de la nunta fetei patronului clubului de fotbal FCSB. De altfel, Anamaria nu a putut rezista tentației de a posta câteva fotografii pe rețelele de socializare, iar cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au răsplătit-o cu numeroase like-uri, felicitând-o pentru superba vestimentație.

După cum era de așteptat, Gigi Becali nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba despre nunta fiicei sale mai mari, cheltuind sume impresionante pentru programul artistic menit să-i încânte pe cei 700 de invitați care au luat parte la petrecere. Mai concret, pentru a organiza în cel mai mic detaliu acest eveniment unic, latifundiarul a scos din buzunar aproximativ jumătate de milion de euro.

Anamaria Prodan, ținută de senzație la nunta fetei lui Gigi Becali. Sursa foto: Instagram.ro
Anamaria Prodan, ținută de senzație la nunta fetei lui Gigi Becali. Sursa foto: Instagram.ro

Gigi Becali, emoții mari la cununia religioasă

Cum era de așteptat, cel mai emoționant pentru patronul FCSB a fost acela în care îndrăgostiții și-au spus „Da” în fața lui Dumnezeu. În plus, la cununia religioasă desfășurată în Biserica Sfântul Spiridon Nou din Capitală au participat și trei călugări de la Frăsinei, veniți special pentru fericitul eveniment.

Ei sunt pustnici, stau în munţi…  N-a mai văzut civilizaţie de 20 de ani! A stat într-o scorbură! Ei stau pe la Frăsinei, unde este mănăstire de călugări. Ei mă iubesc pe mine şi i-am rugat să vină în biserică să facă rugăciune. Rugăciunea lor e rugăciune auzită! Rugăciunea celor trei călugări face cât rugăciunea tuturor bucureştenilor! I-am chemat şi au venit de bucurie pentru mine. Oameni care au stat în pustiu. Ei sunt cei mai speciali dintre toţi!”, a dezvăluit Gigi Becali.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×