Primele imagini de la nunta Teodorei Becali. Tânăra și Mihai Mincu fac marele pas al vieții lor – GALERIE FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/10/2019, 16:23
Primele imagini de la nunta Teodorei Becali. Tânăra și Mihai Mincu fac marele pas al vieții lor – GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Primele imagini de la nunta Teodorei Becali. Foto: observator.tv. Colaj: Fanatik

Au apărut primele imagini de la nunta Teodorei Becali. Fata în vârstă de 25 de ani a lui Mihai Mincu face marele pas al vieții lor astăzi. Cununia religioasă, programată pentru ora 17:00 la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou va fi urmată de o petrecere de zile mari, care va începe la ora 20:00 la Palatul Snagov.

Imagini de la nunta Teodorei Becali: alaiul pornește spre biserică de la vila din Pipera

Alaiul nuntașilor va porni către biserică și apoi către Snagov de la vila lui Gigi Becali, acolo unde s-au adunat rudele familiei și cei mai de seamă invitați. Printre primele persoane care au ajuns la vila latifundiarului din Pipera au fost ginerele, fratele lui Becali și celalalte rude printre care și Giovanni, informează observator.tv.

La Palatul Snagov vor participa aproximativ 700 de invitați, iar pentru acest festin omul de afaceri a scos din conturi 500.000 de euro, 20.000 dintre aceștia costând doar trupa de muzică machedonească, Pindu, care este și preferata acestuia. Becali este foarte mândru de alegerea pe care a făcut fata lui, căci ginerele este machedon precum ei.

george becali imagini de la nunta teodorei becali
George Becali a scos 500.000 de euro pentru nunta fiicei sale. Sursa foto: observator.tv

Becali, mândru de ginerele său

„Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut”. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat în luna martie Gigi Becali, după ce au apărut informații pe surse despre nunta Teodorei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×