Imaginile cu Anamaria Prodan care au pus internetul pe jar! Cum s-a pozat soția lui Laurențiu Reghecampf FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
31/05/2019, 20:55
Imaginile cu Anamaria Prodan care au pus internetul pe jar! Cum s-a pozat soția lui Laurențiu Reghecampf FOTO GALERIE FOTO
Anamaria își etalează tot mai des trupul, mai ales după ce a slăbit 15 kg

Anamaria Prodan a slăbit mult în ultima perioadă și reușește să intre în toate ținutele care îi fac cu ochiul. După ce recent aceasta și-a etalat trupul lucrat la sală, într-o rochie transparentă, la petrecerea VIVA, acum și-a pus fanii pe jar pozând în costum de baie. Fotografiile au atras comentarii pozitive, dar și mai puțin plăcute.

Soția lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prondan s-a pozat în costum de baie

Anamaria Prodan a postat pe contul personal de socializare, fotografii în care apare în costum de baie și își etalează trupul sculptat la sală, dar și datorită faptului că în ultima perioadă a slăbit mai bine de 15 kg. Fotografiile realizate în baia unei camere de hotel, cel mai probabil, au făcut furori, iar comentariile nu au întârziat să apară.

,,Arăți că vedetele de la Victoria Secret. Cele tinere ar trebui să le fie rușine spunând că nu se poate slăbi. Distracție plăcută!” sau ,,Nici la tinerețe nu ai arătat atât de bine.” sunt doar două dintre mesajele de încurajare pe care vedeta le-a primit.

Totodată, au existat și persoane care nu au apreciat fotografiile și au scris mesaje răutăcioase. ,,Se vede că ai implant sau grăsime injectată în fund..se vede clar pt că are o formă ciudată… ? și liposucții clar..deci nu te mai lăuda atâta degeaba snoabă ce ești”, a fost unul dintre mesajele în care Anamaria Prodan a fost jignită și acuzată că minte că a slăbit doar datorită dietelor.

Anamaria își etalează tot mai des trupul, mai ales după ce a slăbit 15 kg
Anamaria Prodan s-a fotografiat în costum de baie, în camera unui hotel cel mai probabil
Sursa foto: instagram.com

Anamaria Prodan nu este la prima ispravă de acest gen

Anamaria postează frecvent fotografii în costum de baie, de pe plajă sau aproape goală când se află la o ședință de masaj. Chiar și ea este mândră de aspectul său fizic și nu uită să le amintească și internauților acest lucru.

,,La 47….. putem să arătam și mai bine! Să nu vă aud că nu putem… că avem copii…. că suntem stresate … nu există așa ceva! Ține de voință și de respect față de noi .”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii în care apare într-un costum de baie sclipicios.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×