Anamaria Prodan, secrete legat de podoaba capilară: ”Eu sunt un fel de cameleon”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
17/02/2020, 12:23
Anamaria Prodan, secrete legat de podoaba capilară: ”Eu sunt un fel de cameleon”
Anamaria Prodan a dezvăluit secretul podoabei sale capilare. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan a purtat ani întregi o coafură de tip palmier, dar după ce a renunțat la acest stil a ajuns să aibă mai multă grijă de podoaba sa capilară. Sexy impresara a mărturisit că a investit mii de euro în îngrijirea părului și a ales să poarte tot mai des peruci și extensii.

Impresara Anamaria Prodan, schimbări radicale de look

Soția lui Laurențiu Reghecamp ne-a obișnuit cu schimbările de look la care apelează atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimentele mondene. Anamaria Prodan are enorm de multă grijă de podoaba sa capilară motiv pentru care apelează foarte des la peruci și extensii, protejându-și astfel părul.

„În momentul de față, părul meu natural este puțin peste umeri, numai că mie, călătorind atât de mult, îmi este ușor să am extensii, peruci, de diferite culori, să mi le schimb mereu.

Eu sunt un fel de cameleon, iar cei din echipa mea de hair stiliști și make-up îmi fac și machiaje ciudate, cum doresc eu, și alte culori de păr. Îmi fac absolut toate perucile și extensiile cum le vreau, colorate, lungi sau mai scurte”, a mărturisit impresara pentru libertatea.ro.

Vedeta investește sume imense în tratamentele pentru păr

Fosta prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV a povestit că poartă peruci și extensii tocmai pentru a nu-și distruge părul. Tot din același motiv vedeta a intrat într-un program de regenerare a podoabei capilare unde efectuează la fiecare șase luni un tratament pentru păr și injecții în scalp.

Anamaria Prodan a mai adăugat că acest program durează 3 ani și pentru fiecare ședință este nevoită să scoată din buzunar câte 4.000 de euro. Din cauza faptului că impresara poartă mai tot timpul peruci părul ei are nevoie de o îngrijire mai intensă.

„Toate femeile ar trebui să înțeleagă și să nu-și mai distrugă părul. Să porți peruci este o soluție să nu-l distrugi. Dacă mi-aș colora și revopsi părul după placul meu, nu aș mai avea nimic, mi-aș arde și pielea capului.

Faptul că port extensii și peruci nu înseamnă că nu am grijă de părul meu, ba chiar îi acord o mai mare atenție, pentru că părul nu respiră, deci e o întreagă muncă”, a mai povestit vedeta, potrivit sursei menționate.

Sexy impresara se menține în formă și apelează la diete tocmai pentru că dorește să arate impecabil. Anamaria a dezvăluit că vrea să arate ca o adolescentă pentru ziua în care va împlini vârsta de 50 de ani pentru care pregătește o ședință foto incendiară.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×