Anamaria Prodan, emoționată când vorbește despre tatăl ei. Impresara a avut o legătură strânsă cu părintele ei, avocatul Traian Tănase

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/02/2020, 12:04
Anamaria Prodan, emoționată când vorbește despre tatăl ei. Impresara a avut o legătură strânsă cu părintele ei, avocatul Traian Tănase
Anamaria Prodan nu și-a uitat tatăl pe care l-a pierdut în urmă cu mulți ani. Sursa foto: Instagram.com

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri emoționante despre bărbatul pe care l-a divinizat în această viață, tatăl ei. Impresara și femeia de afaceri are amintiri frumoase legat de avocatul Traian Tănase care s-a stins din viață înainte ca vedeta să împlinească 18 ani.

Anamaria Prodan despre idolul din viața ei, tatăl acesteia

Sexy impresara este o fire foarte nostalgică când vine vorba despre părinții ei. Anamaria Prodan vorbește cu ochii în lacrimi despre părinți, în special despre tatăl ei pe care l-a luat drept idol. Mama sa, regretata cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, era plecată des la spectacole, așa că avocatul Traian Tănase, tatăl vedetei, rămânea să umple acest gol.

Afacerista a povestit că figura paternă a fost un exemplu pentru ea, în ciuda faptului că uneori o mai și bătea. Vedeta a dezvăluit că de la el a învățat cât de important este să stai împreună cu familia la cele mai importante ore ale zilei sau la masă.

„Tata a fost pentru mine un idol! S-a comportat exemplar cu mine și cu sora mea, ne-a crescut doar el, pentru că mama era plecata mai bine de șase-șapte luni pe an în turneu! El ne spăla, ne călca hainele, ne bătea, ne făcea de mâncare și ne lua de la școală!”, a dezvăluit Anamaria Prodan, relatează wowbiz.ro.

Sexy impresara a primit sfaturi prețioase de la tatăl ei

„În fiecare zi, la ora 12.00, tata era acasă că să aibă grija de noi atunci când veneam de afară! Nu concepeam altfel prânzul, fară el! Poate tocmai de aceea, eu văd lucrurile așa cum le vedea și tata! Să am mereu familia lângă mine la orele importante din zi!, a mai adăugat vedeta.

Anamaria Prodan a mărturisit că era foarte apropiată de tatăl său și mereu vorbea cu acesta despre diferite lucruri. Într-o discuție care a avut loc cu puțin timp înainte ca avocatul Traian Tănase să moară i-a spus fiicei sale să nu-l uite și să nu lase pe nimeni s-o doboare.

Am avut așa o discuție, noi doi, așa cum o făceam mereu. Mi-a spus, neștiind poate că va fi pentru ultima oară, ceva de genul «să nu lași pe nimeni să te doboare! Să fii puternică, tu să dai tonul, dar să rămâi frumoasă pe interior. Să nu mă uiți și să nu uiți ce ți-am spus».

Îl văd în fața mea de parcă ar fi azi”, a mai povestit soția lui Laurențiu Reghecampf într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru kfetele.ro.

Tatăl Aneimaria Prodan, înger păzitor pentru vedetă

Avocatul Traian Tănase a suferit un atac cerebral când se afla cu un client în birou. Din nefericire, tatăl Aneimaria Prodan a murit pe loc, iar vedeta nici măcar nu ajunsese la vârsta majoratului. Impresara susține că ceva s-a rupt în interiorul ei, iar sufletul ei este gol fără părintele ei chiar și acum.

„Pentru mine, tata nu a murit! El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăiește prin soțul meu! La fel că tata, Laur este devotat familiei, calca, spală, gătește, pune murături, face de toate prin casa, este înconjurat de copii!!

Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata că să îl înlocuiască, să aibă grija de mine!”, a încheiat Anamaria Prodan, potrivit sursei menționate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×