Anamaria Prodan, ofertată de Kanal D, după ce a demisionat de la Pro TV! Filmările ar urma să înceapă în 2020

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/10/2019, 13:59
Anamaria Prodan, ofertată de Kanal D, după ce a demisionat de la Pro TV! Filmările ar urma să înceapă în 2020
Anamaria Prodan nu duce lipsă de oferte după plecarea de la Pro TV. Sursa foto: telekomsport.ro

Anamaria Prodan nu duce lipsă de oferte după ce a renunțat la colaborarea cu Pro Tv, post la care prezenta emisiunea Gospodar fără pereche. Două dintre cele mai importante televiziuni din țara noastră pun la bătaie sume impresionante de bani pentru a-și asigura serviciile cunoscutei impresare de fotbaliști, primii care au chemat-o la negocieri fiind reprezentanții Kanal D.

Anamaria Prodan vrea să revină „pe sticlă” din 2020

Chiar dacă a anunțat că își dorește o pauză ceva mai lungă pentru a putea fi alături de familie, mai ales că perioada de transferuri se va deschide în curând, turcii pregătesc un nou show de noapte și vor cu orice preț să o aibă în postura de gazdă pe soția lui Laurențiu Reghecampf, motiv pentru care nu ezită să bage foarte adânc mâna în buznar. De altfel, Anamaria s-a arătat încântată de această propunere, însă le-a transmis mai-marilor de la Kanal D că nu vrea să se întoarcă „pe sticlă” mai devreme de începutul anului viitor.

Potrivit libertatea.ro, Antena 1 o curtează la rândul său pe îndrăgita prezentatoare TV, pentru a prelua rolul de realizator a unei emisiuni – concurs pe care postul trustului Intact o pregătește pentru perioada următoare. Prodanca le-a transmis, însă, șefilor că este deschisă la negocieri abia din ianuarie 2020.

Ce spune Anamaria Prodan despre plecarea de la Pro TV

Nu mai am timp. Am fost în America, iar Sarah mi-a plâns în brațe ca atunci când era mică, pentru că urmează cel mai important meci pentru ea și eu nu o să pot să fiu acolo. Bebe îmi spune și el că nu o să fiu lângă el când o să candideze la președinția școlii, Rebecca îmi reproșează că de jumătate de an nu am mai fost la ea.

Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc. (…) Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi bine”, a declarat Anamaria Prodan, la scurt timp după ce și-a anunțat plecarea de la Pro TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×