Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer: ”Doar soțul meu a știut”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
21/10/2019, 20:57
Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer: ”Doar soțul meu a știut” GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer. Sursa foto: protv.ro

Anamaria Prodan a trect prin clipe de coșmar, în urmă cu câțiva ani, când a ajuns la spital, unde medicii i-au dat o veste devastatoare. Celebra impresară a mărturisit recent că a fost suspectă de cancer de sân, boala secolului, care ucide mii de femei în fiecare an.

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer

Anamaria Prodan a văzut atunci ce prieteni minunați are în jurul ei. Cu toții au susținut-o și au ajutat-o să treacă mai ușor peste acea cumpănă. La început nu a vrut să știe nimeni că este suspectă de cancer. A știut doar ea și soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Într-un final, s-a aflat, iar impresara a fost uimită să vadă câți prieteni are.

„Atunci când ai probleme, îţi dai seama că ai nişte prieteni minunaţi. Eu am trecut prin momente foarte grele şi nu am fost singură. Am avut mai mulţi noduli şi a durat mai mult până au făcut biopsie la toţi. La început nu a ştiut nimeni, nu am spus pentru că nu am vrut să îşi facă griji. Doar soţul meu a ştiut, m-a încurajat non-stop şi am avut numai discuţii pozitive.

Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer
Anamaria Prodan a fost suspectă de cancer. Sursa foto: gsp.ro

Anamaria Prodan a stat internată timp de 8 zile într-o clinică din Turcia

Am stat 8 zile în spital şi nu am ieşit de acolo. Nu am ieşit pentru că mi-a fost frică de speculaţiile din presă. Dar de ceea ce îţi este frică, aia ţi se întâmplă. Mama a început să plângă atunci când a aflat. Ea ştia că sunt în America, iar eu eram în Turcia la control”, a povestit Anamaria Prodan.

Cancerul mamar este cel mai frecvent dintre toate tipurile de cancere la femei și reprezintă principala cauză de deces prin cancer la femeile europene, potrivit Societății Europene de Oncologie Medicală (European Society for Medical Oncology).

Se estimează că una din nouă femei din Europa va face, la un moment dat în viață, cancer de sân dar aceste estimări variază de la o țară la alta. O femeie din opt care atinge vârsta de 85 de ani va dezvolta cancer de sân Statisticile realizate în cadrul studiilor privind cancerul la sân arată că la fiecare 3 minute, o femeie este diagnosticată cu cancer de sân.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×