Ana Morodan și-a amputat un deget. Fosta concurentă Asia Express despre evenimentul nefericit: ”Nu fac o dramă”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
24/02/2020, 13:10
Ana Morodan și-a amputat un deget. Fosta concurentă Asia Express despre evenimentul nefericit: ”Nu fac o dramă”
Ana Morodan a povestit într-un clip video cum și-a amputat din greșeală un deget. Sursa foto: Instagram.com

Ana Morodan este una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe din țara noastră și nu ezită să-și țină fanii la curent cu evenimentele din viața ei. „Contesa Digitală”, așa cum a ajuns să fie recunoscută, a trecut recent printr-un episod neplăcut în urma căruia a ajuns cu un deget în ghips.

„Contesa Digitală” a povestit cum și-a tăiat un deget de la mâna dreaptă

Fosta concurentă de la „Asia Express” Ana Morodan se pregătea în urmă cu trei zile să meargă la un eveniment monden, dar înainte de a pleca a hotărât să acopere o masă care stătea afară. Până aici toate bune, însă vedeta și-a prins unul dintre degete în masa pliabilă și din păcate, Ana și-a retezat un sfert din arătător.

Celebra bloggeriță a povestit pe una dintre rețelele de socializare cum s-a petrecut întregul incident care a avut loc la primele ore ale dimineții. Frumoasa blondină a ajuns de urgență la spital unde un medic i-a cusut la loc degetul retezat și i l-a pus în ghips. Din nefericire, Ana Morodan nu a mai putut ajunge la evenimentul programat pentru că a rămas internată în spital.

„Joi dimineaţă, pe la ora 8:30, trebuia să plec la o şedinţă foto, dar din cauza instinctului meu de gospodină, m-am decis, după ce mi-am văzut o masă stând în ploaie, să o pun sub copertină. Dar nu m-am gândit că acea masă este pliabilă şi practic s-a pliat peste un sfert din degetul meu şi mi l-am amputat”, a spus Ana Morodan într-un clip video care a fost postat pe contul de Instagram.

Frumoasa blondină despre evenimentul nefericit: ”Am doar o mână bună”

Fosta prezentatoare a emisiunii „Nuntă cu scântei” de la Antena 1 a mărturisit că una dintre prietenele sale a sunat la numărul de urgență 112, iar vedeta a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital. Blondina a adăugat că Simona, prietena sa de la atelier, a avut o prezență de spirit extraordinară și i-a pus degetul în pungă. Ana a avut noroc de un medic extraordinar care i-a cusut degetul la loc.

Ana Morodan nu și-a pierdut energia, zâmbetul și optimismul ieșit din comun și a declarat că poate trăi cu o cicatrice. Fosta concurentă a show-ului de la Antena 1„ Asia Express” chiar a glumit pe seama evenimentului neplăcut care aproape a lăsat-o fără un deget.

„Acum nu facem o dramă din asta, pot să trăiesc cu cicatricea aceasta. Nu este vreo problemă. Dacă mă fac greşit cu ruj, nu o să mai poată să vină vreo sclifosită să îmi zică că m-am făcut greşit. E normal, am doar o mână bună”, a mai completat vedeta.

Ana Morodan, diagnosticată cu depresie moderată după moartea tatălui său

Frumoasa bloggeriță este o femeie de succes care muncește enorm de mult pentru lucrurile pe care și le dorește, însă puțini îi cunosc latura sensibilă. Blondina a povestit la „Vorbește lumea” că în anul 2018 a fost diagnosticată cu anxietate severă și cu depresie moderată și avea gânduri dese de sinucidere.

Frumosa blondină a mărturisit că suferința sa a început imediat după moartea iubitului ei tată. Fosta concurentă de la „Asia Express” a refuzat să ia medicație și credea că nu mai apucă anul 2019, dar situația a intrat pe făgașul normal, iar Ana Morodan a revenit la gânduri mai bune.

„A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la Spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus”, a povestit Contesa.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×