Ana Morodan, la un pas de sinucidere. ”Contesa Digitală” a vrut să se interneze la Spitalul 9

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/02/2020, 15:46
Ana Morodan, la un pas de sinucidere. ”Contesa Digitală” a vrut să se interneze la Spitalul 9
Frumoasa Ana Morodan a vrut să se sinucidă în anul 2018. Sursa foto: Instagram.com

Ana Morodan este o femeie puternică și de succes și nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca vedeta să treacă prin situații limită. Fosta concurentă de la „Asia Express” a făcut mărturisiri șocante în cadrul unei emisiuni de la Pro TV unde a povestit încercările prin care a fost nevoită să treacă.

Ana Morodan, diagnosticată cu anxietate severă și cu depresie moderată

Supranumită „Contesa Digitală” frumoasa Ana Morodan este o femeie de succes care muncește enorm de mult pentru lucrurile pe care și le dorește, însă puțini îi cunosc latura sensibilă. Blondina a povestit la „Vorbește lumea” că în anul 2018 a fost diagnosticată cu anxietate severă și cu depresie moderată și avea gânduri dese de sinucidere.

Frumosa blondină a mărturisit că suferința sa a început imediat după moartea iubitului ei tată. Medicii au ajuns la concluzia că fosta concurentă de la „Asia Express” suferă de anxietate severă și depresie moderată, dar Ana Morodan a refuzat să ia medicație.

Frumoasa blondină, Ana Morodan. ”Am crezut că nu mai apuc 2019”

„M-au diagnosticat cu anxietate severă și depresie moderată. Mi-au spus: trebuie să îți dau tratament medicamentos. Eu am spus că nu iau așa ceva”, a declarat Ana Morodan în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Fosta moderatoare a misiunii „Nuntă cu Scântei” de la Antena 1 a adăugat că nu mai vedea rostul vieții și se gândea tot mai serios să-și pună capăt zilelor. Blondina simțea că nu mai are rațiune și chiar a cerut să fie internată la Spitalul 9 pentru a-și trata suferința. 2018 a fost un an cumplit pentru Ana Morodan care a fost nevoită să o ia de la zero în ceea ce privește respectul de sine.

„A fost un an în care a trebuit să învăț abecedarul respectului de sine. Am crezut că nu mai apuc 2019 (..) știi cum e? Simți că îți pleacă rațiunea. Am sunat la Spitalul 9 și le-am spus să mă interneze (..) Mi-au spus că nu e cazul, sa merg acasă. Am insistat, am spus că plătesc în plus.

Foarte mulți tineri se confruntă cu asta și e important să le spunem că toți trăim așa ceva, la un moment dat sau altul și că se poate ieși din ea”, a mai povestit vedeta, potrivit sursei menționate.

Vedeta muncește enorm și are un motto pe care-l urmează

„Am un motto (…) eu n-am ajuns până aici doar ca să ajung până aici. Am două variante: ori mă ridic, ori s-a terminat povestea. Și n-am muncit atât doar ca să se termine povestea. 

Toate aceste lucruri mici, cosmetică, unghii, pe care am început să le fac (…) plecam cu senzația că am făcut ceva pentru mine. Am înțeles că nu îmi ridică nimeni statuie”, a încheiat frumoasa Ana Morodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×