Ana Morodan a fost deconspirată! Ce obicei bizar are „Contesa Digitală”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/05/2020, 18:42
Ana Morodan a fost deconspirată! Ce obicei bizar are „Contesa Digitală”
Ana Morodan a dezvăluit motivul pentru care rola de scoci nu îi lipsește din geantă. Este marele ei secret. Sursa foto: Captură TV

Dacă vă era dor de Ana Morodan, aveți ocazia să o revedeți în retrospectiva sezonului cu numărul doi al competiției Asia Express, difuzată în aceste zile de Antena 1. În plus, sinceră și dezinhibată, așa cum o știm, frumoasa blondină a dezvăluit motivul pentru care nu uită niciodată să aibă la îndemână o rolă de scoci.

Ana Morodan obișnuiește să-și lipească sânii cu scoci

Într-unul dintre testimonialele la care a luat parte pe parcursul competiției, „Contesa Digitală”, cum este poreclită vedeta, le-a mărturisit reporterilor, mai în glumă, mai în serios, că are nevoie să-și lipească sânii cu scoci de fiecare dată când poartă o ținută fără bretele.

Am scoci! Rola de scoci o am pentru că…fii atent! Îmi prind ț***le cu el, când trebuie să-mi iau rochii fără bretele. Eu având cupa D la sutien, această Pamela Anderson în dizgrație de România…

Îi prinzi așa cu scoci și ei stau (sânii, n.r.). Eu nu plec niciodată de acasă, nicăieri fără o trusă în care am un scoci, o foarfecă, ac, ață, niște ace cu bold, ace cu gămălit și ace închise, pentru că dacă se întâmplă ceva la o ținută, eu să pot rezolva problema”, a dezvăluit Ana Morodan la Asia Express, autoironia sa fiind gustată de cei mai mulți dintre telespectatori.

Cine este Ana Morodan. Blonda are peste 150.000 de urmăritori pe Instagram

Supranumită „Contesa Digitală”, Ana Morodan a reușit să-și facă într-un timp relativ scurt o carieră din imaginea sa în mediul online. Acum este o antreprenoare de succes, însă întreaga afacere a pornit, practic, dintr-o joacă. Și-a creat un blog de modă, fără a se gândi la acea vreme unde ar putea duce micul său proiect.

A devenit apoi primul blogger de stil personal din România, având-o ca sursă de inspirație pe bunica și prietenele sale, despre care a căror eleganță vorbește de fiecare dată când are ocazia. După un timp, s-a mutat în Capitală, unde s-a dezvoltat pe toate planurile, și-a construit o echipă și a ajuns să se numere printre cele mai importante persoane din lumea digitală românească.

Chiar dacă începutul nu a fost ușor, norocul i-a surâs, iar acum i-ar face invidioși chiar și pe cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră și nu numai. A plecat din Aradul natal cu doar 200 de lei în buzunar, a lăsat în urmă un job și profesia de avocat pentru care se pregătise, prietenii, familia, iubitul care tocmai o părăsise pentru o altă femeie, un motan și mătușile ce i-au fost de multe ori sursă de inspirație.

La cei 34 de ani ai săi, se bucură de o comunitate de peste 150.000 de oameni care o urmăresc constant pe Instagram. Asta fără să punem la socoteală numărul uriaș al celor care îi citesc blogul sau postările de pe Facebook.

Proiectele mele sunt întotdeauna spumoase, simpatice și cu umor, uneori stârnesc controverse și par ușor de făcut. În spatele aurei de sclipici sunt întotdeauna mii de ore de muncă, mulți oameni de coordonat, multe sticle de gin băute, idei peste idei gândite și discutate, astfel încât rezultatul să fie întotdeauna wow”, spunea Ana Morodan într-un interviu acordat în urmă cu ceva vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×