Alți 8 italieni au murit din cauza coronavirusului! Numărul deceselor a ajuns la 29

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/02/2020, 20:47
Alți 8 italieni au murit din cauza coronavirusului! Numărul deceselor a ajuns la 29
8 italieni au murit din cauza coronavirusului, sâmbătă

Ultimul bilanț oficial venit din Italia arată că numărul persoanelor decedate după ce au contractat coronavirus a ajuns la 29. Numai sâmbătă au murit 8 persoane și au fost semnalate alte 239 de noi cazuri de îmbolnăvire.

8 italieni au murit din cauza coronavirusului, sâmbătă

Potrivit Protecției Civile italiene, numărul total al cazurilor de coronavirus, care include bolnavi, decedați și vindecați, este de 1128, arată La Stampa. Dintre aceștia, sunt 29 de morți și 1049 de bolnavi.

Autoritățile italiene au și vești bune. Un număr de 50 de persoane atinse de temutul virus s-au vindecat complet!  De asemenea, dintre cei 1049 de persoane infectate în prezent cu coronavirus, mai bine de jumătate sunt în izolare la domiciliu, starea lor fiind bună și nefiind nevoie de spitalizare.

Cele 11 localități din Lombardia rămân în carantină

Cele 11 localități din Peninsulă aflate în carantină rămân în continuare închise. Nimeni nu iese și nimeni nu intră. Cele 11 localităţi din zona Lombardia găzduiesc 50.000 de persoane şi sunt închise complet mediului exterior. Ofiţerii de poliţie şi cadrele militare păzesc punctele de acces, iar cei care încearcă să iasă sunt aspru pedepsiți.

Toate şcolile, restaurantele, barurile şi majoritatea magazinelor sunt închise, evenimentele artistice s-au anulat, iar bisericile au suspendat chiar și slujba de duminică.

În România au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu temutul virus, dar autoritățile au anunțat că, momentan, starea lor de sănătate este una bună. Primul caz din România, tânărul de 25 de ani, se pare că s-a vindecat chiar. Medicii așteaptă rezultatele celui de-al doilea set de analize pentru a-l putea trimite acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×