Alte fragmente osoase găsite în pădurea din Caracal! Criminaliștii le-au trimis de urgență la DIICOT

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 14:52
Alte fragmente osoase găsite în pădurea din Caracal! Criminaliștii le-au trimis de urgență la DIICOT GALERIE FOTO
Criminaliștii au descoperit alte oase în liziera pădurii din Caracal. Sursa foto - facebook

Alte fragmente osoase au fost găsite în pădurea din Caracal! Mai exact, criminaliștii au descoperit într-o lizieră mai multe rămășițe care par a fi umane. Curios este că acestea se aflau în zona în care Gheorghe Dincă i-a mai condus în trecut pe anchetatori. Toate probele au fost trimise de urgență la DIICOT pentru cercetări suplimentare. Echipele au fost alertate cu privire la probe printr-un apel la 112.

Alte fragmente osoase găsite în pădurea din Caracal!

„În urma unui apel prin 112, polițiști criminaliști și de investigații criminale s-au deplasat imediat la fața locului. Au fost ridicate din acea zonă fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către DIICOT, în vederea continuării cercetărilor amănunțite”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt

Cercetările vor fi declinate de la Poliția Olt către DIICOT, iar probele vor fi trasmise la INML pentru a stabili dacă sunt rămășițe umane sau de natură animală. vă reamintim că Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Alte fragmente osoase găsite în pădurea din Caracal! Oase
Oasele găsite sunt analizate la INML. Sursa foto – facebook

Criminaliștii le-au trimis de urgență la DIICOT

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI. Deocamdată, anchetatorii nu au nicio dovadă că Luiza Melencu a fost răpită, sechestrată, violată și în cele din urmă ucisă de Gheorghe Dincă. Între timp, criminaliștii de la FBI au petrecut ore întregi analizând  înregistrări cu inculpatul, atât din timpul percheziţiilor efectuate în casa sa din Caracal, cât și de la momentul reconstituirii celor două crime pe care susține că le-a comis.

„Cei de la FBI sunt specializați pe criminali în serie. Ar avea aceeași valoare juridică la fel ca examinarea făcută de specialistul de la IGPR.Ei au mai multe experiență în astfel de cazuri, fiindcă la ei sunt mai multe. Analiza e făcută în baza unei comisii rogatorii. Din moment ce există făcută, ea poate fi atașată la dosarul cauzei”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×