Alexandru Pițurcă a înșelat-o pe Cristina ICH! Cum a reușit fostul fotbalist să-și împace iubita

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 23:53
Alexandru Pițurcă a înșelat-o pe Cristina ICH! Cum a reușit fostul fotbalist să-și împace iubita
Cristina ICH, înșelată de Alex Pițurcă. Nici ea nu i-a fost tocmai fidelă. Sursa foto: click.ro

Chiar dacă acum sunt mai fericiți ca niciodată și se pregătesc să devină soț și soție, asta nu înseamnă că povestea de dragoste dintre Alexandru Pițurcă și Cristina ICH a dus lipsă de momente tensionate. Ba dimpotrivă, am putea spune, pentru că fostul fotbalist obișnuia să marcheze și în deplasare.

Alexandru Pițurcă a călcat strâmb în relația cu Cristina ICH. Cum a convins-o să-l ierte până la urmă

Da, ați auzit foarte bine. Știm că pare greu de crezut, dar frumoasa moldoveancă a fost înșelată de iubit, iar dezvăluirea îi aparține chiar ei. Bineînțeles, nu a dorit să intre în amănunte, dar a ținut să precizeze că Piți Junior a reușit într-un final să-i „cumpere” iertarea.

Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas”, a răbufnit Christina ICH într-o filmare publicată pe rețelele de socializare, după ce gurile rele au lăsat de înțeles că ceasul său Rolex, model Cosmograph Daytona, estimat la 30.000 de euro ar fi fost cumpărat din banii strânși în urma proiectelor umanitare în care s-a implicat în ultima perioadă.

Dincolo de superbul accesoriu căruia nimeni nu i-ar putea rezista, în ecuație a cântărit, probabil și faptul că bruneta s-a revanșat cu vârf și îndesat pentru infidelitățile partenerului. Escapadele Prințesei Instagramului sunt binecunoscute și au ținut zile întregi primele pagini ale ziarelor de scandal, așa că nici măcar ea nu a mai încercat să le ascundă.

Fanii o acuză că și-a însușit banii strânși în scop caritabil

În ultima vreme, Cristina ICH s-a folosit de statutul său de influencer pentru a-i determina pe toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online să doneze pentru diverse cazuri umanitare. Toate bune și frumoase, numai că frumoasa moldoveancă s-a trezit brusc în mijlocul unui scandal, fiind acuzată de internauți că i-a înșelat și a folosit banii în interes personal.

Sunt plătită de fundație pentru că am încheiat un contract de imagine, nicidecum că sunt plătită din această campanie. Noi nici măcar acum șase luni nu știam că va fi această situație, pentru că nu exista nimic.

Înțeleg că toată lumea acum încearcă să facă bani, să profite cât mai mulți. Frate, suntem oameni! Am un copil! Cum m-ar ajuta pe mine să iau bani de la o fată care și-a donat din bursă sau din salariu? Cam câtă minte să ai..? Cum să vă gândiți, că eu, Christina Ich, mă bucur la donațiile voastre?

Nu aș mai putea da ochii cu oamenii care mă urmăresc. Mi-ar fi rușine, nu de mine, nu aș mai dormi noaptea. Mă doare că au fost oameni care țineau la mine și mi-au zis: ”Chris, nu pot să cred că faci chestia asta”. Băi și eram.. Eu nu am închis un ochi. Eu nu accept așa ceva. Cum să mă bucur la donațiilor lor?

De ce mă acuzați pe mine că aș face bani din donații? Pentru că voi ați face asta. Pentru că voi sunteti niște mizerii. Eu prostituată și voi niște mizerii. Acel porc (că altfel nu am cum să-l numesc), gras cu familie acasă, cu soție, cu copil, acel porc care jignește gratuit vrând să-i fac un scurt, am să-ți transmit în felul următor: să ți-l facă mă-ta!

Am să te văd atunci când o să crească fiica ta cam cât o să te doară, nu știu dacă ai băiat sau fată, dar dacă e fată, o să vreau să văd atunci când crește și o mizerie ca tine o s-o facă prostituată. Vreau să văd atunci când o s-o facă cât o să te doară”, a răbufnit Cristina ICH la adresa celor care o acuză că i-a dus de nas pentru a se folosi de banii lor în interes personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×