Cine e tatăl copilului Christinei Ich! Vedeta a anunţat oficial că e însărcinată

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 12:19
Cine e tatăl copilului Christinei Ich! Vedeta a anunţat oficial că e însărcinată
Alex Pițurcă și Christina Ich vor deveni părinții unui băiețel. Sursa foto: spynews.ro

Jurata ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D Christina Ich a impresionat cu vestea pe care a postat-o în urmă cu ceva timp pe contul personal de Instagram. Angelina Jolie de România este însărcinată în 6 luni și va avea un băiețel. Christina Ich și Alexandru Pițurcă ar urma să facă și cununia civilă.

Cine este tatăl copilului Christinei Ich

Christina Ich și Alexandru Pițurcă au avut o relație cu năbădăi, dar acum se pare că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată dacă este să ne luăm după faptul că vedeta a anunțat că este însărcinată în 6 luni și sora acesteia, Gina a anunțat că mai sunt doar câteva zile până la un eveniment important, posibil să fie vorba de cununia civilă dintre jurata ”Bravo, ai stil” și fiul fostului antrenor al naționalei de fotbal Victor Pițurcă.

„Au trecut 6 luni de când am aflat vestea și tot atâtea luni în care m-am chinuit să țin ascuns ceva ce voiam să fie doar pentru mine. Voiam să mă bucur doar eu și cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer și să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile, sau ce plasare de produs mai fac pe seama copilului meu și nici în continuare nu-mi doresc acest lucru! Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. :)”, a scris vedeta pe contul de Instagram.

Christina Ich este însărcinată în 6 luni
Christina Ich și Alex Pițurcă par mai fericiți ca niciodată. În curând ei vor deveni părinții unui băiețel. Sursa foto: cancan.ro

Cristina Ich i-a suflat logodnicul Iuliei Pârlea

Frumoasa moldoveancă și Alex Pițurcă s-au despărțit vreme de 3 săptămâni în primăvara aceasta, dar acum relația lor pare tot mai sudată și în presă au apărut mai multe fotografii cu cei doi. „Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu” , a declarat Alex Pițurcă înainte de despărțirea despre care vorbeam.

Alex Pițurcă era logodit cu prezentatoarea știrilor sportive Iulia Pârlea în momentul în care s-a îndrăgostit nebunește de cea supranumită ”Angelina Jolie de România”. Christina Ich și Alex Pițurcă au avut o escapadă amoroasă într-un club de fițe din Capotală și se pare că fiului fostului selecționer a pus ochii pe frumoasa moldoveancă. Cei doi s-au logodit și Christina Ich a primit un inel care valorează cât două apartamente.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×