Alexandru Cumpănașu, atac dur la adresa avocatului familiei Melencu, Tonel Pop: ”Avem apărător ales”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 19:09
Alexandru Cumpănașu, atac dur la adresa avocatului familiei Melencu, Tonel Pop: ”Avem apărător ales”
Alexandru Cumpănașu, atac dur la adresa avocatului Tonel Pop. Sursa foto: Facebook.com

Alexandru Cumpănașu, unchiul adolescentei de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, este tot mai revoltat și supărat pe avocatul familiei Melencu. Fostul candidat la alegerile prezidențiale i-a cerut lui Tonel Pop să respecte intimitatea familiei Alexandrei Măceșanu.

Alexandru Cumpănașu, acuzații grave la adresa lui Tonel Pop

Procurorii DIICOT au luat decizia de a trimite în cele din urmă în judecată dosarul lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Avocata familiei Melencu spune că mecanicul va fi judecat fără speța ce o privește pe Luiza, în ciuda faptului că Dincă a recunoscut că le-a ucis pe ambele fete.

Tonel Pop a vorbit în ultima perioadă despre Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani dispărută în luna iulie, iar Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei este revoltat de această situație. Cumpănașu a lansat un mesaj dur la adresa avocatului și îi cere acestuia să respecte intimitatea familiei Măceșanu.

„S-a simțit cu mușca pe căciulă. Să fie clar că nu eu am atacat primul. Domnul «celebru» avocat Pop s-a simțit vizat de solicitarea mea de a ne fi respectat dreptul la apărare în cazul Alexandrei”, și-a început unchiul Alexandrei Măceșanu postarea de pe contul de Facebook.

Unchiul fetei de 15 ani despre Tonel Pop: ”Nu poți fi avocatul interlopilor și victimelor în același timp”

Jurnalistul îl acuză pe avocatul familiei Melencu că are legătură cu anumiți interlopi din județul Olt care au trimis poliția la adrese greșite după de adolescenta de 15 ani a sunat la 112. În plus, unchiul Alexandrei spune că știe să-și apere verișorul, referindu-se la tatăl fetei și nu are nevoie de conflicte pentru a dovedi asta.

„Următorul mesaj a fost stabilit de comun acord cu verișorii mei, extrem de deranjați de abordarea acestuia și nu numai, prin comentarea publică a cazului Alexandrei, deși avem apărător ales și persoane care să o apere. 

Mesajul părinților Alexandrei și al meu: «Observăm că unele vedete pricep mai greu. Mesajul vizând intervenția CNA, ține de dreptul NOSTRU la apărare și excluderea de opinii ale unor persoane din afara familiei, precum și protejarea imaginii și intimității Alexandrei, copilul nostru.

Considerăm că celebrul Pop ar trebui să își vadă de clienții săi și să nu se mai amestece peste apărarea noastră. Este simplu. Nu numai că nu ne războim cu presa sau cu el, ci dimpotrivă. Îi mulțumim presei pentru ceea ce face.

Dar ca părinți și unchi ai Alexandrei îl avertizăm pe Pop să-și vadă de cazul pentru care a fost angajat. Domnul avocat Modovan și noi ne facem propria apărare. În rest, declarația acestuia la persoana verișorului nostru este foarte gravă și de mahala! 

Poate avem o cauza comună, însă nu și valori comune: Domnul Pop noaptea apără interlopii și ziua este plin de morală față de victimele traficului de persoane»”, a continuat Cumpănașu mesajul.

Totodată, Cumpănașu adaugă că familia nepoatei sale împărtășește aceeași durere și cauză cu familia Luizei Melencu, dar nu și cu avocatul acestora. Fostul candidat la alegerile prezidențiale precizează că Tonel Pop a fost avocat în cazul Țăndărei, în dosar fiind vorba de 10.000 de copii traficați.

„Pentru noi din momentul în care am aflat că Pop a fost avocat al interlopilor din cazul Țăndărei în care au fost traficati peste 10.000 de copii nu mai dorim să avem de-a face cu el. Nu dorim să intrăm în contradicții publice, dar dacă noi vorbim mai rar nu înseamnă că nu știm să ne apărăm verișorul, eroul Alexandrei.

Am transmis ambilor avocați ai familiei Melencu să-și limiteze comentariile doar la cauza pentru care au fost angajați, altfel vom lua măsuri. Avem aceași cauză și durere cu părinții și familia Luizei, nu și cu domnul Pop sau alți avocați.

Adăugăm la acestea și legăturile domnului Pop cu unii interlopi din județul Olt care au trimis poliția la adrese false, a doua zi după dispariția Alexandrei”, a încheiat unchiul Alexandrei mesajul pe care vrea familia fetei să-l transmită avocatului Tonel Pop.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×