Alexandru Cumpănaşu, anunţul care zguduie România. Adolescentă răpită şi drogată, racolată prin metoda Lover Boy

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 20:31
Alexandru Cumpănaşu, anunţul care zguduie România. Adolescentă răpită şi drogată, racolată prin metoda Lover Boy
Alexandru Cumpănaşu dezvăluie un nou caz asemănător cu al Alexandrei Măceşanu

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, una dintre fetele răpite, violate şi omorâtă de Gheorghe Dincă, a adus în faţa opiniei publice un nou caz cutremurător. O adolescentă a fost răpită şi drogată după ce a fost racolată după metoda Lover Boy.

Adolescentă răpită, drogată, racolată prin metoda Lover Boy

Alexandru Cumpănaşu face cunoscut opiniei publice un nou caz şocant. Acesta a prezentat cazul unei adolescente care a fost răpită şi drogată după ce a fost racolată prin metoda Lover Boy.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat o serie de plângeri penale după ce autorităţile nu au luat măsuri în cazul anunţat, al adolescentei, caz asemănător cu al Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Alexandru Cumpănaşu cere demisia ministrului de Interne

Acum, Cumpănașu anunță o serie de plângeri penale, după ce, spune el, autoritățile nu au luat măsuri. Situația fetei e similară cu cea a Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Alexandru Cumpănaşu, care este preşedintele asociaţiei Alexandra Măceşanu, asociaţie ce luptă împotriva traficului de persoane si de droguri, a cerut demisia ministrului de Interne.

APEL pentru Daria: UN NOU CAZ ALEXANDRA SI LUIZA‼‼‼In urma marturiei familiei SOROIU in cadrul emisiunii „ROMANIA ASCUNSA” difuzata aseara am hotarat sa preiau personal cazul halucinant al acestei familii‼‼‼

In calitate de Presedinte al Asociatiei ” ALEXANDRA MACESANU” (asociatie ce lupta impotriva traficului de persoane si de droguri) SOLICIT Ministrului de Interne demiterea de urgenta a a sefului politiei din Campulung‼‼‼„, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Daria este din Câmpulung şi a picat pe mâna traficanţilor de persoane în vara lui 2018.

Un copil racolat, drogat, cu creierul spălat, la 15 ani. În Câmpulung asta se întâmplă. Nu suntem singurii părinţii dar probabil celorlalţi părinţi le e ruşine să spună.

Avem trei plângeri la DIICOT. Problemele au apărut în 2018, sfârşitul lui martie, începutul lui aprilie. Nu am primit niciun răspuns. Atunci am şi aflat că se droghează, a spus şi cine îi dă drogurile, a fost prinsă de nenumărate ori cu aceşti indivizi.

A fost racolată de la şcoală. A ajuns cumva dependentă, cerându-i organismul şi pentru asta face orice„, spunea mama Dariei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×