Alex Velea şi Antonia şi-au cucerit fanii de Paşte! Imaginea cu care au făcut senzaţie pe Internet

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/04/2020, 14:17
Alex Velea şi Antonia şi-au cucerit fanii de Paşte! Imaginea cu care au făcut senzaţie pe Internet
Antonia și Alex Velea, împreună de Paște. Cei doi se distrează alături de copii. Sursa foto: okmagazine.ro

Chiar dacă sunt izolate la domiciliu din cauza răspândirii tot mai agresive a noului tip de coronavirus, multe dintre figurile reprezentative ale showbiz-ului românesc au profitat de ocazie pentru a petrece Paștele împreună cu toți cei dragi, îndemnându-ne să le urmăm exemplul. Așa se face că Învierea Domnului i-a prins pe Alex Velea și Antonia în familie,  cu zâmbetul pe buze și puși pe șotii alături de copii.

Alex Velea și Antonia, imagine de milioane. Fanii au înroșit butonul de „Like”

Și pentru că nu uită niciodată de cei care le urmăresc activitatea în mediul online, îndrăgitul cuplu i-a răsfățat cu o fotografie emoționantă ce surprinde întocmai atmosfera din căminul lor. „Hristos a înviat! Să aveți un Paște fericit!”, au scris aceștia, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Paște fericit alături de cei dragi ție și protejați a și stați în casă totul o să fie foarte bine”, „Paste fericit cu multă sănătate și bucurii alături de cei dragi!”, „Adevărat a înviat și sărbători fericiți și Paște fericiți de cei dragi vouă” sau „Multă sănătate și sărbători cu bine” sunt doar câteva dintre sutele de mesaje venite din partea fanilor care au înroșit butonul de „Like”.

Alex Velea, mesaj emoționant de ziua Antoniei

Cu exact o săptămână în urmă, pe 12 aprilie, Antonia și-a sărbătorit ziua de naștere, prilej cu care partenerul său de viață a ținut să-i transmită un mesaj superb prin intermediul rețelelor de socializare. Cuvintele sale pline de sinceritate nu au emoționat-o doar pe frumoasa artistă, ci și pe toate fanele din mediul online, care i-au dăruit lui Alex Velea sute de inimioare și tot atâtea like-uri.

Te iubesc până la moarte și-napoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa.

Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos. LA MULȚI ANI fericiți iubirea mea!!!„, este declarația de dragoste pe care acesta i-a făcut-o iubitei sale.

Ulterior, Antonia a ținut să îi răsplătească gestul printr-un comentariu pe măsură. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șapte ani și au împreună doi băieți, pe Achim și Dominic. Artista mai are o fetiță, Maya, din căsnicia cu omul de afaceri italian Vincenzo Castellano.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×