Alex Bodi, dezvăluiri despre divorț! Ce se întâmplă în relația cu Bianca Drăgușanu

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/09/2019, 09:52
Alex Bodi, dezvăluiri despre divorț! Ce se întâmplă în relația cu Bianca Drăgușanu
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-ar fi despărțit la nici o lună de la căsătoria civilă. Sursa foto: cultural.bzi.ro

Căsnicia dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu pare să nu mai aibă viitor, la nici o lună după ce cei doi iubăreți au semnat în fața ofițerului de stare civilă. Surse din anturajul celor doi vorbesc inclusiv despre un divorț, asta după ce în ultimele zile s-a speculat că Bianca pregătește vânzarea nunții sale, care se voia mai fastuoasă decât a Adelinei Pestrițu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, o relație din ce în ce mai complicată

Bodi a încercat să clarifice zvonurile privind despărțirea lor secretă, la fel de secretă precum căsătoria produsă la primărie. Din declarațiile pe care musculosul Biancăi Drăgușanu le-a făcut nu se înțelege mare lucru, ba chiar a băgat lumea și mai mult în ceață. Bodi a vorbit despre relația lui precizând că fiecare și-a cam văzut de treabă în ultima vreme.

„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid”, a declarat Bodi pentru Antena Stars.

alex bodi bianca drăgușanu
Cei doi afișează mereu un zâmbet pe buze. Sursa foto: perfecte.md

Una dintre clientele vedetei a rupt tăcerea

„Bianca mai vorbea cu el pe speaker și uita că erau persoane prin preajmă. Legătură între ei era puternică, dar contradictorie, în sensul că părea cumva că Drăgușanu îl iubește la nebunie pe Alex, dar ar avea și momente de frică în relație”, a declarat una din clientele Biancăi Drăgușanu, care a surprins discuții la magazinul ei de rochii de mireasă pentru wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×