Alex Abagiu și Radu Vlăduț, dezvăluiri despre competiția Asia Express: ”Am câștigat o experiență unică”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/04/2020, 12:31
Alex Abagiu și Radu Vlăduț, dezvăluiri despre competiția Asia Express: ”Am câștigat o experiență unică”
Alex Abagiu și Radu Vlăduț, dezvăluiri despre competiția Asia Express: ”Am câștigat o experiență unică”. Sursa foto: Instagram.com

Cunoscutul make-up artist Alex Abagiu și amicul său Radu Vlăduț formează una dintre echipele greu încercate din show-ul „Asia Express”. Cei doi prieteni au făcut dezvăluiri impresionante despre experiența prin care au trecut în Filipine și Taiwan, dar și cum le-a schimba viața competiția de la Antena 1.

Ce spune echipa Alex Abagiu – Radu Vlăduț despre experiența „Asia Express”

Alex Abagiu a mărturisit că Radu a fost cel care l-a convins să urmărească show-ul de la Antena 1 „Asia Express” și tot datorită lui au ajuns în competiția care avea să le schimbe viața. Amicul renumitului make-up artist a urmărit toate sezoanele, dar cu toate acestea povestește că fiecare zi petrecută în Asia a fost o provocare în sine, fiind mai greu decât și-a imaginat.

„A fost mult mai grea decât mi-am imaginat, dar şi mult mai frumoasă. Pleci de acasă cu un plan şi ajungi acolo şi ţi se da peste cap din prima zi. Fiecare zi este diferită şi este o provocare în sine”, a declarat Radu Vlăduț despre experiența „Asia Express” pentru okmagazine.ro.

„Pentru mine cea mai mare surpriză a fost să dau piept cu neprevăzutul din fiecare zi. Eu sunt o persona foarte calculată şi organizată, am o agenda plănuită cu 2-3 luni în avans, iar în Asia Express nu prea ai ce planuri de viitor să faci, pentru că se schimbă realitatea, peisajul, coordonatele problemei de la o ora la altă”, a completat Alex Abagiu.

Probe, încercări și prietenii, dar și care este echipa care le-a plăcut

Echipa băieților a fost votată de nenumărate ori pentru cursa pentru ultima șansă, motiv pentru care Alex și Radu au mărturisit că acest lucru a fost cel mai greu de suportat și cel mai probabil ceilalți nu au înțeles mesajul lor. Concurenții au tratat competiția ca pe un joc de „Nu te supăra frate” și prin asta au fost diferiți încă de la început.

În ceea ce privește experiențele și probele prin care au trecut băieții au declarat că acestea vin și cu o parte bună, adică și-au format amintiri frumoase pe care să le povestească mai târziu persoanelor dragi. De asemenea, încercările i-au ajutat pe Alex și Radu să meargă mai departe pe „Drumul Comorilor”.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au mărturisit că au legat o frumoasă prietenie cu Lia și Maria, dar și cu restul încearcă să păstreze legătura măcar în mediul online. Cât despre echipa care le-a plăcut cel mai mult băieții au povestit că au avut o oarecare afinitate pentru Răzvan Fodor –  Sorin Bontea.

„În ceea ce priveşte jocul, nouă ne-a plăcut foarte mult echipa Răzvan Fodor –  Sorin Bontea şi atitudinea lor legată de probe şi de tot ce înseamnă Asia Express. De acolo ne-am dat seama că aventurile lor o să fie foarte savuroase de urmărit la televizor”, a mai spus Alex Abagiu, potrivit sursei menționate anterior.

„Eu am învăţat că pot să fac şi să îndur mult mai multe decât credeam înainte, am pierdut şansă de a deveni Romania’s sweetheart (râde) şi am câştigat o experienţă unică”, a spus Radu despre lucrurile pe care le-a câștigat în urma experienței.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×