Alessia s-a despărțit de tatăl copilului: „Nu mai pot face faţă acestui stres”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/07/2019, 15:17
Alessia s-a despărțit de tatăl copilului: „Nu mai pot face faţă acestui stres”
Alessia s-a despărțit de tatăl copilului ei. Sursa foto: verdict.ro

Cântăreața Alessia s-a despărțit de tatăl copilului ei, conform propriilor ei declarații, iar acum trebuie să se concentreze asupra carierei sale pentru că a devenit o mamă singură. Nevoită să își îngrijească singură copilașul, artista se bucură totuși de înțelegerea și sprijinul părinților ei, cei care nu o lasă la greu.

Cântăreața Alessia s-a despărțit de tatăl copilului ei

Alessia a mai povestit că nu a fost dată afară din casă așa cum vuia presa în ultima perioadă și că despărțirea venea mai devreme sau mai târziu, mai ales că starea ei de sănătate s-a acutizat pe fondul de stres. Medicul a rugat-o să nu se mai macine pentru că își pune în pericol organismul, fapt pentru care Alessia a făcut gestul extrem și anume a recurs la ruptură.

Artista a mai povestit pentru Star Matinal (Antena Stars) că ea s-a despărțit de mai mult timp de bărbatul cu care are un copil. Aceasta a mai spus că vrea să scape din acest calvar și această despărțire a venit la momentul oportun. Totodată a mai spus că fără părinții ei nu știe ce s-ar fi făcut și lor le datorează tot respectul.

Alessia susține că starea ei de sănătate i-a fost afectată din cauza certurilor în cuplu. Sursa foto: wowbiz.ro

„Analizele nu mi-au ieșit foarte bine”

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc dacă nu îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul.

Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. A vrut doar să clarific că nu am fost dată afară din casă. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc opilul în maşină.

El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Când am început să mă simt rău, am fost la medic şi s-a cerut de urgenţă reevaluarea mea şi s-a constatat că nu îmi este favorabilă. Mi s-a spus să fac tot ce îmi stă în putinţă să ies din acest stres”, a declarat Alessia la Star Matinal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×